спечели дербито със от 23-ия кръг на РПЛ. “Железничарите триумфираха

...
спечели дербито със от 23-ия кръг на РПЛ. “Железничарите триумфираха
Коментари Харесай

Локо удари Спартак с най-младия състав в историята си

завоюва дербито със от 23-ия кръг на РПЛ. “Железничарите ” победиха с 1:0, като единственото попадение вкара в 85-ата минута. Младият французин се разписа в четвърти следващ мач, откакто беше притеглен от.

Временният ментор на Локомотив Дмитрий Лосков пусна най-младия състав на отбора в цялата му история в елитната дивизия на съветския футбол. Средната възраст на титулярната единайсеторка на домакините беше 22,6 години.

Двубоят се игра при непрекъснат снеговалеж. И двата тима пропуснаха по няколко благоприятни условия да поведат. Така се стигна до 85-ата минута, когато технично завъртя топката в далечния ъгъл и донесе успеха на “червено-зелените ”.

От имаха огромни искания към рефера Сергей Карасьов и незабавно след мача внесоха тъжба против съдийството му.

“Не мисля, че са ни надиграли тактически. Не успяхме да вкараме гол, само че не считам, че е имал повече положения. Напрежението е част от работата ми. Важното е, че тимът има лична физионония и скоро резултатите ще дойдат ”, съобщи след провалянето наставникът на Спартак Паоло Ваноли.

“Червено-белите ” имат 28 точки и заемат 10-о място в класирането, като са единствено на 6 точки над зоната на изпадащите. събра 37 точки и е 5-и в подреждането.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР