Спеакция на полицията се провежда край голям наш град.Иззети са

...
Спеакция на полицията се провежда край голям наш град.Иззети са
Коментари Харесай

Мащабна полицейска операция се провежда край Сливен

Спеакция на полицията се организира край огромен наш град.

Иззети са наркотични субстанции, тютюн и цигари без бандерол, открито е нерегламентирано присъединение към електроперносната мрежа, разкрити са и други закононарушения и са открити нарушавания в хода на профилирана интервенция, осъществена на 24 февруари на територията на регионите ръководства Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица.

Операцията е в осъществяване на заповед на основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл.комисар Петър Тодоров за дейно противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони и дребни обитаеми места, прецизират от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, написа novini.bg.

Екипи на ОДМВР-Сливен, районните ръководства, Зонално жандармерийско ръководство - Бургас, ОДБХ и РЗИ Сливен, РДГ-Сливен, както и ДГС –Твърдица, Нова Загора и Котел са направили инспекции на 1262 лица, 902 транспортни средства, 13 пунктове за изкупуване на черни и цветни метали, 20 заложни къщи, 31 автоморги, 53 търговски обекти, 71 питейни заведения и игрални зали. Образувани са 6 досъдебни производства, с полицейска мярка са арестувани 19 лица, от тях 7 са оповестени за общодържавно търсене с друга мярка, формирани са 39 протоколи за предизвестие по чл.64 и 65 от ЗМВР.

По време на интервенцията от частни адреси и лица в град Сливен са конфискувани 1 кг тютюн без акцизен бандерол и към 10 гр. суха листна маса, която при теста е реагирала на марихуана. Установено е нерегламентирано присъединение към електропреносната мрежа в частен парцел, в местността „ Терасите ” край град Сливен.

Криминалисти на РУ- Нова Загора са разкрили кражба на захранващи кабели на стойност 10 000 лв., причинителите са арестувани. При инспекция в частен адрес в новозагорския квартал " Шести " са открити и конфискувани наркотични субстанции в разнообразни опаковки - арестувани за мъж и жена.

В частен парцел в същия квартал са конфискувани към 4 кг тютюн и 1220 цигари без акцизен бандерол. По време на интервенцията са формирани 14 акта и констативни протоколи за нарушавания от чиновници на РДГ-Сливен, РЗИ-Сливен, ОДБХ-Сливен, ДГС –Котел, Нова Загора и Твърдица. Операциите на територията на ОДМВР - Сливен не престават.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР