Спазвайки мерките за социална изолация, останахме вкъщи и ограничихме излизанията

...
Спазвайки мерките за социална изолация, останахме вкъщи и ограничихме излизанията
Коментари Харесай

3 идеи за Парти вечер у дома

Спазвайки ограниченията за обществена изолираност, останахме у дома и ограничихме излизанията си единствено до магазин и аптека. Събиранията с другари, ходенето на спектакъл, кино или ресторант към този момент би трябвало да почакат. Ако дните са почнали да ти се сливат и те е налегнала досада, имаме за теб няколко хрумвания, които ще ти оказват помощ да се разнообразиш. И не, няма да те караме да правиш нарушавания и да излизаш – всичките ни оферти ще ти донесат страхотна страст и ново преживяване, без да се постанова да излизаш от у дома. При това, похапвайки обичаните си ястия от най-хубавия ресторант, който ги подготвя особено за теб без лой, с цел да ги похапваш с чиста съвест – твоята кухня.
#1: Кино вечер
Ако ти липсва ходенето на кино с половинката, имаме концепция по какъв начин да го получиш, без да напускаш комфорта на дома си. Потърсете си филм, който желаете да гледате и двамата. Може да е някоя прожекция, на която от дълго време сте желали да отидете, само че не сте съумели. В момента доста видео платформи и кабелни оператори оферират разширени пакети с многообразие от филми. Харесайте си някой, затъмнете добре стаята и си сложете на разположение дребна масичка или поднос, на който да можете да поставяте пуканките и напитките си. Точно като в залата. Можете даже да разпънете разтегателния диван или да си донесете табуретки, на които да изпънете краката си, с цел да се чувствате като в премиум зала.
Ако сте привикнали да хапвате дружно фаст фууд преди прожекцията, можеш без проблем да осигуриш същото обичано ядене у дома. При това, доста по-диетично и по-здравословно приготвено. Ако бургер, дюнер или пържени картофи са нормалният ти избор, когато имаш кулинарни провинения, можеш да ги приготвиш елементарно и с доста по-малко мазнини и трансмазнини в Делимано Ейър Фрайър. Уредът пържи храната с парещ въздух, вместо с олио. Така тя става доста по-малко калорична, запазвайки страхотния си усет. Вместимостта на кошницата от 2,5 л. ти разрешава да направиш задоволително хрупкави пържени картофки за цялото семейство. Кошницата може също по този начин да побере до 700 гр пържени картофи и 500 гр месо на веднъж, с цел да приготвиш по едно и също време бургерите и гарнитурата . И ще бъдеш сигурен, че мазнината не е остаряла, тъй като... няма лой! Похапваш умерено и с чиста съвест, с цел да се наслаждаваш оптимално на кино вечерта си с обичания човек.
Изненада ! Току-що си спести няколко десетки лв. за ресторант и кино, до момента в който пестиш от непотребни калории.
Знаеш ли, че...
Пържените храни съдържат доста трансмазнини – производителите постоянно хидрогенират мазнините, с цел да удължат периода на валидност на продуктите, само че хидрогенирането става също и когато мазнините се загреят до високи температури при готвене, както става при пърженето. Процесът трансформира химическата конструкция на мазнините, като ги прави сложни за обработка в организма . В резултат пълнеем, а също така трансмазнините носят риск от доста болести, в това число сърдечни заболявания и диабет.
С уреда Еър Фрайър можеш да приготвяш обичаните си пържени храни, само че с по-малко мазнини и трансмазнини, спрямо обичайното готвене във фритюрник. Така не се лишаваш от обичаните си храни, а те са доста по-здравословни и диетични. Той готви с помощта на циркулацията на парещ въздух , а не с лой. С мощ от 1500 вата всичко става бързо, доста елементарно и по-полезно. Делимано Еър Фрайър е апарат за пържене с парещ въздух, без непотребни мазнини и добавени калории! Пържиш с малко или без никаква лой, а резулатът е – вкусна хрупкава храна! Точно както я обичаш. Сякаш е приготвена в ресторант, само че у дома, по-диетична и по-полезна за теб, с цел да ѝ се наслаждаваш с чиста съвест.
#2: Онлайн спектакъл или стенд-ъп шоу с другари
Ако ти липсва излизането с другари и посещаването на културни мероприятия, ето по какъв начин можеш да си доставиш тази страст от у дома. Добрата вест е, че от ден на ден формати стават извънредно гъвкави и адаптивни към актуалните технологии. Така да вземем за пример, от ден на ден стенд-ъп шоута, театрални постановки и курсове по изобразяване направиха предавания онлайн, които могат да се гледат онлайн. Можеш да предупредиш приятелите си, да си пуснете дружно лайва на предаването и да споделите тази страст, гледайки дружно и даже пишейки си в чат платформата. Така ще чувствате наличието си близо, въпреки и онлайн.
А най-хубавото е, че до момента в който гледаш онлайн стенд-ъп комиците или актьорите, можеш да си похапваш у дома и няма да обидиш никого. Направи си празненство хапки , които да си хрусваш понякога и да бъдат отлично мезе към напитката ти. Ще си подариш страхотното чувство за петък вечер на открито с другари. Вземи си от магазина бланширани картофи, панирани лучени кръгчета, пръчици моцарела или калмари и просто ги сложи в кошницата на уреда за пържене с парещ въздух Ейър Фрайър , без да добавяш лой. С него калмарите са с 40% по-малко мазнини, а пържените картофки - с цели 95% по-малко мазнини.

#3: Семейна вечеря онлайн
Ако ти липсва фамилията, добра концепция е да си извършите онлайн видео среща. Съберете се с братята, сестрите и родителите ти, изберете средство на връзка, което всички ползвате, като Facebook или скайп, и си направете фамилна вечеря онлайн.
Впечатли сестра си и покажи кулинарните си умения на майка си, като си направиш вкусни пилешки бутчета в Делимано Еър Фрайър. Ще си припомниш усета от фамилните вечери и събирания, а майка ти ще е спокойна, че си готвиш и хапваш добре. В допълнение приготвената храна е потребна за теб, тъй като е пържена с въздух, вместо с лой. Пилешките бутчета , приготвени в Еър Фрайър имат 45% по-малко лой от тези, приготвени в елементарен фритюрник. Гарнирай ги със салата и ще се доближиш оптимално до вечерята у вашите. А идващия път като се съберете онлайн, ще можеш да ги приготвиш за всички.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР