Спайдърмен ще остане в киновселената на Марвел, въпреки че в

...
Спайдърмен ще остане в киновселената на Марвел, въпреки че в
Коментари Харесай

Приключенията на Спайдърмен в киновселената на "Марвел" продължават

Спайдърмен ще остане в киновселената на " Марвел ", макар че в средата на август от " Сони " обявиха, че няма да работят повече с " Марвел ". Основната спънка тогава бяха търканията към контракт за съдействие, който трябваше да бъде възобновен, написа Би Би Си.

В петък (27 септември) обаче " Сони пикчърс " и " Марвел " оповестиха, че работят дружно по трети филм за Спайдърмен с Том Холанд в основната роля. По информация на " Варайъти " фирмите са сключили нов контракт на 26 септември.

Президентът на Marvel Studios, Кевин Файги, разяснява, че се вълнува, че " приключението на Спайдърмен в киновселената на " Марвел " ще продължи ". Файги изигра голяма роля при основаването на последните два кино лентата за супергероя. От 2008 година насам той е продуцирал 23 кино лентата от киновселената на " Марвел ", чиито доходи от целия свят се равняват на 22.5 милиарда $. Преди дни беше оповестено, че Файги ще работи по нов филм от поредицата " Междузвездни войни ".

Той добави, че Спайдърмен е единственият воин, който съществува по едно и също време в две киновселени, и в никакъв случай не се знае какви изненади може да крие бъдещето за него предвид на проектите на " Сони ".

Изпълнителният вицепрезидент на " Сони " също посочи насладата на компанията от обстоятелството, че ще продължи да работи един до друг с " Марвел ". Новината провокира и стотици изявления в обществените мрежи.

Филмовите права на супергероя са владеене на " Сони ", само че Спайдърмен се появява във филми като " Отмъстителите " с помощта на договорка сред " Сони " и Marvel Studios, които на собствен ред принадлежат на " Дисни ".

Според обявата на " Варайъти " новият филм ще излезе по кината на 16 юли 2021 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР