Спасява положението, когато регулярният антивирус се провалиKaspersky Rescue Disk позволява

...
Спасява положението, когато регулярният антивирус се провалиKaspersky Rescue Disk позволява
Коментари Харесай

Kaspersky Rescue Disk – зарежда в сигурна среда

Спасява ситуацията, когато регулярният антивирус се провали

Kaspersky Rescue Disk разрешава несъмнено зареждане на системата и унищожаване на вирусите

Софтуерният инструмент Kaspersky Rescue Disk се явява решение за унищожаване на вируси в сериозни обстановки, когато останалите антивирусни стратегии не съумяват да открият и изчистят системата.

С помощта на тази стратегия можете да създадете избавителен диск за зареждане и несъмнено унищожаване на вирусите от компютъра – в безвредната среда на Kaspersky. Ако притежавате Kaspersky Antivirus или Kaspersky Internet Security, тогава Kaspersky Rescue Disk може да се запише непосредствено от тези стратегии, а в противоположен случай – на CD/DVD посредством друго приложение. Освен това можете да запишете диска на зареждаща USB флашка и да го пуснете от нея.

За да ползвате Kaspersky Rescue Disk, първо настройвате компютъра да зареди от CD/DVD/USB устройство, по-късно поставяте диска или флашката и рестартирате системата. След къс развой на зареждане, на екрана се демонстрира интерфейса на приложението.

Избирате обектите, които Kaspersky би трябвало да ревизира – браншове за зареждане, скрити започващи обекти или местни твърди дискове – и натискате бутона за сканиране. Като резултат, Kaspersky Rescue Disk генерира доклад за всички злонамерени обекти в системата от рода на вируси и троянци, а също по този начин адуер и различен сходен програмен продукт. Инфектираните файлове се слагат в карантина, обезвреждат или отстраняват.

В менюто за настройки са налични варианти за настройване на настоящо равнище на сигурност, видове файлове, оптимизация на сканирането (например, прескачане на файлове, сканирани по-продължително от избран брой секунди), архивиране на сканирането, инсталационни пакети и други

Kaspersky Rescue Disk се обновява регулярно, а потребителите могат да задават известия при разкриване на малуер или модификации в системата, остарели бази данни, провалени задания и други нередности.

Даунлоуд: Kaspersky Rescue Disk
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР