Спасителният план за Перник събра на извънредно заседание местния Общински

...
Спасителният план за Перник събра на извънредно заседание местния Общински
Коментари Харесай

Общинският съвет гласува за изграждане на водопровод от Мало Бучино до Перник

Спасителният проект за Перник събра на изключително съвещание локалния Общински съвет преди час. Сесията беше планувана незабавно след вчерашното съвещание на комисията по инженерна инфраструктура и енергийно обмисляне към Столичния общински съвет.

Перник

Извънредното съвещание към този миг се разпусна за къса отмора. Досега съветниците разгледаха докладните на кмета Станислав Владимиров, с които се желае единодушието за построяването на водопровода от Мало Бучино до Перник и помпената станция, както и за реализацията на обекти от първостепенно значение за превъзмогване на безводието.

До този миг по първа точка всички съветници гласоподаваха за построяването на водопровода от Мало Бучино до Перник. Точно преди почивката разясниха втора точка, а точно значимите обекти, по които би трябвало да се стартира работа за превъзмогване на безводието. Това са реконструкцията на основен клон 2, както и реконструкцията на пречиствателните станции за питейна вода и на водопроводната мрежа на територията на Перник, която е в доста неприятно положение и има доста огромни загуби на вода. И сега съветниците спориха за метода, по който са определени улиците за замяна на канализацията и водопровода, за какво са едни, а не други и за това, че цялата водопреносна мрежа е в такова неприятно положение.

Още детайлности очаквайте в централната емисия на " По света и у нас " в 20ч.
 Общинският съвет в Перник заседава за свързването на водопреносната мрежа Общинският съвет в Перник заседава за свързването на водопреносната мрежа
Общинският съвет в Перник се събира на изключително съвещание. Сесията ще стартира в 17 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР