Спасителите се опитват да съберат възможно най-много информация от него,

...
Спасителите се опитват да съберат възможно най-много информация от него,
Коментари Харесай

Как оцеля шофьорът от горящия кораб?

Спасителите се пробват да съберат допустимо най-вече информация от него, с цел да намерят други изчезнали на кораба

Спасители поставят стълба, с цел да може 22-годишният оживял да избяга от огнения пъкъл. Той, облечен в къси панталони, тениска с пай ръкав и чехли. Бавно се спуска, с цел да избяга от кошмара. „ Аз пребивавам, в действителност ли? Кажете ми, че съм жив... “ са първите му думи.

Това е знамение. Никой към момента не може да разбере по какъв начин този човек е съумял да се измъкне.

Ескорт на пристанищни чиновници идва в яхтено пристанище в Корфу, с цел да бъде вземе оживелия и го транспортира до болничното заведение.

Маската не можеше да скрие усмивката му. Той живееше от знамение, като че ли беше основен воин във филм.

" Спях сега на пожара. Бях на долната палуба в гараж 1. Останах в кабината на камиона. Имах вода, само че щом свърши, отидох и взех вода от другите камиони. И по този начин, бях избавен. Отначало чух гласове, само че щом излязох, не видях никого. Нито жив, нито мъртъв “, разказва той.

Младежът съобщи, че не е схванал по какъв начин и по кое време е избухнал пожарът, до момента в който е спал. Събудил се в 7 сутринта. Направил опит да излезе, само че не съумял до момента в който пушекът не намалял и по този начин съумял да завърти кормилото на затворената врата, да излезе и да помоли за помощ.

Младежът, който е признат в болничното заведение, най-вече по превантивни аргументи, показвайки лека дехидратация, разказва, че през всичките тези часове не е ял нищо, а единствено е пил вода. Твърди, че не е виждал никого, само че е чувал гласове на хора.

" Критичен фактор за оцеляване при тези условия е кислородът ", изясняват спасители.

Според пулмолога Панайотис Бехракис 22-годишният оживял е имал задоволително количество вода, с цел да оцелее три дни. Храната не е проблем, тъй като можеш да издържиш три седмици, само че несъмнено е имало О2, другояче не може да живее повече от три минути в тази токсична среда.

Спасителите се пробват да съберат допустимо повече информация от избавения, с цел да намерят и други изчезнали на кораба.

Оптимизмът, подбуден от новината за оцеляването на 22-годишния, факт, който мнозина разказват като знамение, часове по-късно бе сменен от горест, защото беше намерено овъглено тяло на 58-годишен гръцки водач в гараж 2.

Въпреки обстоятелството, че миналото време понижава възможностите за намиране на оживели, постоянно има вяра за друго знамение, както се случи по-рано с 22-годишния украинец.

Издирвателните интервенции продължат и през днешния ден от профилирани екипи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР