Спасители се сбиха на плаж Делфин. Инцидентът е от вчера,

...
Спасители се сбиха на плаж Делфин. Инцидентът е от вчера,
Коментари Харесай

Биха спасител на плажа, говорил с нудисти

Спасители се сбиха на плаж Делфин. Инцидентът е от през вчерашния ден, а вследствие на багра един от спасителите – Станислав Устамитев е със строшен нос. Информацията първо беше оповестена от нудистите, които плажуват на „ Делфин “. Според тях случаят е провокиран съзнателно, защото удареното момче било настроено отзивчиво към тях.

Самият Станислав също признава, че шефовете и сътрудниците му са му правили забележка, че беседва с нудистите. „ Вчера имахме малко разправии с концесионера на плажа. Скара ми се, че вървя при хората да приказвам с тях. Това ги нервира. Всички ми вършат забележка “, изясни Станислав. Той добави, че боят е почнал от задявка.

И Станислав, и сътрудника му Димитър упражнявали битка в НСА. Спасителят от втория пост отишъл при него, с цел да се борят. Станислав обаче нямал предпочитание за сходни „ игри “ и закачката загрубяла.

В резултат той е с фрактура на носа и е настанен за лекуване в УМБАЛ – Бургас. Към момента сигнал в Районното ръководство в Царево за случая не е подаван. Няма и постъпила тъжба, прецизираха за Gramofona.com от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Наемателят на плажа Йордан Тодоров е безапелационен, че не става въпрос за престъпен случай.

„ Първо желая да уточня, че не са се били мои чиновници. Спасителите работят към профилирана компания, която аз съм наел. Много е значимо да прибавя, че всички те си правят съзнателно работата и към този момент са съумели да спасят няколко души, които са били повлечени от мъртвото неспокойствие “, разяснява Тодоров. Управителят на плажната линия е отвел незабавно потърпевшия избавител до Бургас.

Според наемателя тук ставало въпрос за задявка сред млади момчета. „ Станислав е бил при нудистите. Не знам дали е бил на работа в този миг. Негово право е да се сближава с който изиска. Това не му е пречило да извършва уговорките си. Дошло е другото момче – Митко. Знаете по какъв начин е, имало е женско наличие и са желали да блеснат “, разяснява Йордан Тодоров.

Според него казусът не трябвало да се преекспонира. Уточни също по този начин, че досега никой от работещите на плажа не е бил викан на разпит в полицията за вчерашния случай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР