Спасители са открили загубено семейство с четири деца в района

...
Спасители са открили загубено семейство с четири деца в района
Коментари Харесай

Спасители откриха изгубено семейство в района на Каньона на водопадите край Смолян

Спасители са разкрили изгубено семейство с четири деца в региона на Каньона на водопадите край Смолян. Това заяви дежурният в Планинската избавителна работа към Българския червен кръст в Пампорово, съобщи Фокус.

Сигналът е получен на телефон 112 в 19.30 часа нощес от жена от Израел, която била на разходка в региона с четирите си деца и брачният партньор си. Час преди подаването на сигнала, дамата с трите деца, а мъжът с четвъртото се разделят и не могат да открият връзка един с различен, след което подали и сигнал в полицията.

Благодарение на бързите дейности на спасителите и полицията и упътвания по телефона, към 20.00 часа, единствено половин час след подаване на сигнала, дамата с трите деца е открита в региона на Помпена станция по пътя за връх „ Перелик “. По същото време е открит и мъжът с другото дете, които били в региона на конна база.

Семейството е в положително положение, като след откриването им, полиция е отишла на място, с цел да ги прибере, сподели още дежурният в Планинската избавителна работа - Пампорово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР