Спасители от Чикаго трябваше да действат под тревога, за да

...
Спасители от Чикаго трябваше да действат под тревога, за да
Коментари Харесай

Тригодишно дете в болница, блъснато от роднина в езерото Мичиган

Спасители от Чикаго трябваше да работят под паника, с цел да извадят тригодишно момченце, което евентуално е било блъснато от родственик в езерото Мичиган, заяви abc7chicago, като се базира на свои източници. Според изданието проверяващите към този момент разпитва “оперативно забавно лице ” във връзка със случая.

Според полицията детето се е прекатурило в езерото от малко височина и е било покрай удавяне. Опасната преживелица е станала в 13 часа локално време край северния завършек на Navy Pier. То се е разхождало с възрастен компаньон, когато по някакъв метод се оказало в езерото.

Водолази от Пожарния департамент съумяха да извадят детето от водите на Мичиган и да го транспортират в Lurie Children’s Hospital. Малкият е бил в положение на сърдечен арест.

Момченцето прекара часове битка за живота си в реанимацията, а служителите на реда останаха на Navy Pier да проверяват какво се е случило. положението на детето за момента е несъмнено като “много сериозно ”.

Според източниците придружителката е дала спорни пояснения на служителите на реда – тя първо споделила, че единствено е видяла рухването, а после- че е държала детето за ризката и го е позволила да падне. Видео от наблюдателна камера обаче показвало, че тя бута момченцето към ръба на кея и май не е очаквала то да оцелее.

Свидетели пък разказали, че са видели детето преди случая да тича в близост без надзор.

Чикагската полиция към момента не е съобщила дали казусът и случай или съзнателно закононарушение и не е оповестила кой е разпитваният по случая.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР