Спасиха котка, паднала във въздуховод в София. Това съобщи във

...
Спасиха котка, паднала във въздуховод в София. Това съобщи във
Коментари Харесай

Спасяването на редник Иван: Извадиха котка, паднала във въздуховод в София

Спасиха котка, паднала във въздуховод в София. Това заяви във "Фейсбук " кметът на столичния регион “Лозенец”.

Ето какво написа Константин Павлов в мрежите:

Спасяването на редови войник Иван!

От два дни районната администрация на Лозенец се занимаваше с сложен проблем - в една от металните гъби, която в действителност съставлява излаз на въздуховодите за транспортния тунел под НДК, тъкмо пред постройката ни, на бул „ Фритьоф Нансен “ беше паднало котенце, което жално плачеше.

Историята с благополучен завършек на котарака Иван!
Публикувахте от в
Металните „ гъби “ са направени още със строителството на НДК и съставляват тежки структури от дебела ламарина, в допълнение подсилена с арматурно желязо, която не беше по силите на хора, неразполагащи с техника, даже да ги издигнат, камо ли да ги отворят.

Два дни чиновниците от администрацията се редуваха да хвърлят храна на котето и да му приказват успокоителни думи, до момента в който търсехме техника и хора, които да оказват помощ с отварянето на въздуховода и изваждането на животинчето.

Най-накрая се появиха ето тези юнаци от Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “, с чиято помощ капакът беше издигнат и можахме да надникнем вътре.
Публикувахте от в
Котенцето се оказа голям котарак, който доста съмнително гледаше на всевъзможни въжета и колани, които спускахме надолу с вярата той да се захване за някой от тях, с цел да можем да го издърпаме.

В последна сметка с хитроумна скица, в която основна роля изиграха кюфтетата от близката скара-бира, котаракът беше уловен и изтеглен нагоре.

Не можахме да му се порадваме, защото той със зъби и нокти бързо се освободи от топлите грижи на групата и побегна в градината на НДК.

Бих желал от все сърце да благодаря на началника на Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ Красимир Димитров, на чиновниците от дирекцията и от районната администрация за бързата и съответна реакция и за щастливия край. И на котараците би трябвало да демонстрираме че сме хора.

И несъмнено, съгласно мен този котарак се споделя Иван

Честит празник на всички и още един път благодаря!

Спасяването на редови войник Иван! От два дни районната администрация на Лозенец се занимаваше с сложен проблем - в една от...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР