Спаси София не приема отстраняването на единствения независим общински съветник

...
Спаси София не приема отстраняването на единствения независим общински съветник
Коментари Харесай

Спаси София: Отстраняването на Бонев от Председателския съвет на СОС означава, че партиите искат да работят зад гърба на обществото

" Спаси София " не приема отстраняването на единствения самостоятелен общински консултант Борис Бонев от Председателския съвет на Столичен общински съвет. За организацията това е знак, че партиите на властта имат предпочитание да диктуват дневния ред зад тила на обществото. Това се споделя в позиция на " Спаси София ".

Ето и цялостният текст на позицията: 

След решение на политическите партии, самостоятелният общински консултант Борис Бонев беше отхвърлен от Председателския съвет на Столичния общинския съвет - консултативният орган, в който вземат участие представители на всички политически сили и който дефинира дневния ред и целите на Съвета.

Спаси София приема отхвърли на политическите сили в СОС, Борис Бонев - единственият самостоятелен и цивилен общински консултант, да продължи да взе участие в председателския съвет, като явен знак, че партиите на властта имат предпочитание да диктуват дневния ред зад тила на обществото. Сигурни сме, че наличието на Борис Бонев в СОС нервира партиите и в случай че имаха опция несъмнено щяха да го изхвърлят и оттова, само че ние като представители на гражданския бранш ще продължим да ревизираме, предлагаме и работим в интерес на софиянци.

За нас бе неприятна изненада държанието на партиите от Демократична България, които избраха да работят с ГЕРБ, което към този момент се е случвало, само че и с Българска социалистическа партия, Вътрешна македонска революционна организация и Атака. Именно членовете на Демократична България упорстваха Борис Бонев да не бъде част от председателския съвет, с което ръководещите драговолно се съгласиха. Вярваме, че политическото лицемерие към този момент е омръзнало на жителите и те ще се ориентират по обстоятелствата и дейностите, а не по операции и празни приказки. Това държание се оказа пагубно и в предизборната конкуренция, а през днешния ден още веднъж ще затрудни представителството на свободните, демократично мислещи хора в столицата на България.

Спаси София е открита и толерантна организация, която не се занимава с котерийни ползи и ще се концентрира върху това, което постоянно е можела най-добре. Ще продължим да пазиме ползите на града и софиянци, да предлагаме решения и планове за неговото развиване, по този начин както го вършим от 10 години. Защото за нас София не е стълба за политическа кариера, а идея в сърцата ни!

С почитание,
Екипът на Спаси София

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР