Спасеното от граждани знаме, от плажа на парк Росенец, днес

...
Спасеното от граждани знаме, от плажа на парк Росенец, днес
Коментари Харесай

Със знамето от Росенец, група протестиращи тръгва от Бургас към София

" Спасеното " от жители знаме, от плажа на парк Росенец, през днешния ден отпътува към митинга в София. Трикольорът беше пренебрегнат от охранител на НСО при абсурда с Христо Иванов в парк Росенец. Протестиращи ще отнесат към националния митинг и алегоричен стол от инквизицията в символ на неодобрение към ръководството - те оповестиха за това още преди няколко дни във Фейсбук.
Близо 40 протестиращи тази заран потеглиха към столицата със избавеното от скандалния парк Росенец знаме, захвърлено на земята от охранител на НСО. Бисер Русимов, който доплува до брега, с цел да избави българския трибагреник, през днешния ден ще го отнесе към националния митинг. Русимов е част от ОЗБГ (Организация за протекция на българските граждани).
Това знаме беше поругано, нещо което в никакъв случай не се е случвало в българската история. То ще бъде знак на обединявания целия български народ, да сложим началото на един нов български парламент, съобщи Русимов.
Мотивацията на протестиращите пък беше къса и ясно, написа БГНЕС. Аз особено имам най-голямата мотивация, едното е на 4 години, другото на 8 години – децата ми, каква по-голяма мотивация да имам от това. Всеки ден да излизат и да изясняват че сме били в топ 3 по стопанска система в Европа, всичко било наред. Майка ми през вчерашния ден ми звъни, няма пари за медикаменти. Каква стопанска система сме ние, попита Манол Тодоров – общински консултант.
Електрически стол за осъществяване на смъртни присъди, направен алегорично от бургаски създатели, също потегли с протестиращите към София. Той ще бъде подложен пред Народното събрание с покана към управниците да го тестват.
Групата чака по пътя към столицата към тях да се причислят още недоволни българи, които да изразят несъгласието си против ръководството довечера на националния митинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР