Спас Русев: Явно живеем в два паралелни святаПредседателят на Надзорния

...
Спас Русев: Явно живеем в два паралелни святаПредседателят на Надзорния
Коментари Харесай

Спас Русев: Явно живеем в два паралелни свята

Спас Русев: Явно живеем в два паралелни свята
Председателят на Надзорния съвет на Левски Спас Русев отговори на нападките на притежателя на Лудогорец Кирил Домусчиев. Последният през вчерашния ден атакува словесно боса на Левски поради рецензиите му към съдиите във връзка мача с Лудогорец през уикенда.

Домусчиев прикани Русев да не търси опрощение с реферите, а да си оправя проблемите с козирката на "Герена", селекцията и играта на тима.

Ето и отговорът на Русев, оповестен на уеб страницата на "сините":

"Уважаеми последователи,

В отговор на мое изявление през вчерашния ден вечерта станах обект на непредвидени нападки. Аз не съм си разрешил и не бих си разрешил да обидя или засегна нито един притежател, президент или футболен активист.

Фокусът на въпросите, които повдигнах за дългогодишните явни проблеми в българския футбол, съдийство и феърплей, беше преместен към личностни нападки, подкрепени с известна доза жлъч и подигравка, които наподобява са подбудени от обстоятелството, че съответни персони се припознават в моите думи.

Отказът да се дискутира феърплеят и съдийството демонстрира, че живеем в два паралелни свята, единият от които е съвършен, само че в който ние не живеем.

Спас Русев

Председател на Народно събрание

ПФК Левски. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР