Спас Панчев и Димитър Георгиев са поискали да напуснат ПГ

...
Спас Панчев и Димитър Георгиев са поискали да напуснат ПГ
Коментари Харесай

Двама отцепници в БСП! Нинова готви удар за социалистите-предатели…

Спас Панчев и Димитър Георгиев са поискали да изоставен ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и да станат самостоятелни, управлението на Българска социалистическа партия упорства те да подават своите оставки като депутати, оповестява „ Фокус “.

Това се е случило по време на взаимно съвещание на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, съдружния съвет на „ Българска социалистическа партия за България “ и управлението на парламентарната група. На взаимното съвещание е разисквано какво ще се случи с народните представители от Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “ Спас Панчев и Димитър Георгиев откакто партията им реши да напусне коалиция „ Българска социалистическа партия за България “.

Окончателното решение би трябвало да се вземе от съвещанието на цялата парламентарна група, което ще се организира довечера. На парламентарните избори през 2017 година Спас Панчев бе определен за депутат от 27-ми Многомандатен изборен регион – Стара Загора. Той бе трети в листата на „ Българска социалистическа партия за България “ тогава.

Димитър Георгиев бе десети в листата на 17-ти Многомандатен изборен регион – Пловдив–област. Номерът му съвпадаше с този на „ Българска социалистическа партия за България “ в бюлетината и след това се оказа, че той е получил задоволително преференции, с цел да влезе като народен представител в 44-ото Народно заседание. На 23 юни 2018 година на своя 44-ти постоянен конгрес Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “ реши да напусне Коалиция „ Българска социалистическа партия за България”.

В свое телевизионно присъединяване на идващия ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява случилото се и съобщи, че в политиката са значими правилата и чистотата.

Нинова допусна, че Спас Панчев желае да се явява самичък на локални избори против Българска социалистическа партия и обърна внимание, че той е бил в обединението по време на вота през 2017 година, тъй като партията му не може да мине границата от 4%. Нинова изясни, че всички партии в обединението „ Българска социалистическа партия за България “ имат контракт, че ще се явяват дружно на всички избори.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР