Спартак започна лятна подготовка с 22-ма футболисти, които в момента

...
Спартак започна лятна подготовка с 22-ма футболисти, които в момента
Коментари Харесай

Спартак започна с 22-ма футболисти. Диян Божилов посочи кой е големият проблем и отправи апел към феновете

Спартак стартира лятна подготовка с 22-ма футболисти, които сега организират първото занятие на стадиона в Аксаково.

``
реклама

От на следващия ден всеки ден предобед отборът ще работи за кондиция на този терен, а следобяд предстоят тренировки с топка в Оброчище.



Ето какво съобщи за " Петел " старши треньорът Диян Божилов:

" Знаете, че на този стадий новите са Николай Петров, Иван Пенев и Рангел Абушев.



Имаме и трима футболисти на проби. В околните дни чакам отговор от двама-трима опитни реализатори, само че по принцип селекцията при нас ще продължи чак до първия ни мач за сезона. Най-големият проблем на Спартак е, че не разполага с база, която да разреши да не се нарушава подготвителният развой. По този въпрос би трябвало съществено да се замисли градоначалникът на Варна, тъй като клуб с история и обичаи като Спартак заслужава да има своя прелестна база, която да се употребява от представителния отбор и на която да се създават футболисти за него.

Основната ми цел е ясна - да утвърдя Спартак във втория ешелон. Наясно съм, че ще бъде доста тежко и мъчно, само че аз желая да кажа на почитателите на Спартак да поддържат безусловно отбора и да знаят, че във всеки един мач футболистите ще се раздават оптимално за идеята на клуба.



Аз съм уверен, че в случай че сме единни и задружни дружно - управление, последователи и клуб, можем да върнем положителното име на Спартак и всички в групата да се преценяват с нас. Засега е несъмнено, че първите ни две семейства във Втора лига с Хебър и Лудогорец II ще са в Балчик. След това се надявам ремонтът на клубния стадион да е завършил и да се завърнем в нашия дом. От Етър постъпиха неточно към нас и, макар че се бяхме разбрали за контрола, след това разбрах, че те са я отказали. Реагирахме бързо и уредихме спаринг на същата дата - 29 юни, с Черноморец (Балчик). На 12 юли също ще срещнем балчиклии. Другите ни две инспекции са с Лудогорец II - на 26 юни в Разград и Созопол - 4 юли в Албена. Четири инспекции ще ни бъдат задоволителни, откакто петата с Нефтохимик пропадна, тъй като ги срещаме в първия кръг от новото състезание ", съобщи Божилов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР