Спартак записа загуба с 0:1 у дома на Лудогорец II

...
Спартак записа загуба с 0:1 у дома на Лудогорец II
Коментари Харесай

Спартак загуби с 0:1 от Лудогорец II, отмениха три гола на соколите

Спартак записа загуба с 0:1 вкъщи на Лудогорец II в мач от 9-ия кръг на Втора лига. Единственият гол в дуела падна още в шестата минута, когато прецизен бе Хюсеин Кельовлуев. 

Цели три попадения обаче бяха анулирани за домакините от Варна, като на два пъти Иван Колев се разписа, а в самия завършек на срещата гол на Янчо Андреев също не бе приет. Освен това от Спартак имаха и съществени искания за 3 несвирени дузпи в тяхна изгода от основния арбитър Петър Кузев.

В последна сметка обаче “соколите ” остават с пранзи ръце, като единствената добра вест за тях е, че първият Етър също не съумя да победи и не се откъсна прекомерно доста

Припомняме, че в предходните две срещи, които изиграха " соколите ", паднаха от Литекс в Ловеч и от Добруджа вкъщи. Между тях те записаха служебна победа над Левски Лом. Въпреки това, отборът на Васил Петров е втори в класирането с 55 точки, с четири по-малко от водача Етър и с четири повече от третия Миньор.

Официален дебют за варненци нваправи вратарят Иван Дичевски.

Съставът на Спартак: Иван Дичевски, Велислав Боев, Ибрям Ибрям, Генади Луго, Георги Георгиев, Мехмед Сабри, Янчо Андреев, Виктор Митев, Архан Исуф, Цветан Илиев, Иван Колев
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР