Спартак записа победа с 4:1 над Хитрино в мач от

...
Спартак записа победа с 4:1 над Хитрино в мач от
Коментари Харесай

Спартак продължи победната серия напролет с 4:1 над Хитрино

Спартак записа победа с 4:1 над Хитрино в мач от 20-ия кръг на Трета лига - Североизточна група. Така варненци към този момент са с 11 точки пред този противник, като двата отбора са надлежно втори и трети в таблицата.

Успехът е шести подред за тима на Енгибар Енгибаров и пети от пет мача през пролетния полусезон. Любопитното е, че след подновяването на шампионата след зимната пауза головата разлика на спартаклии е 22:2.

Домакините означиха и четирите си попадения през първото полувреме. Юлиан Загоров откри резултата в 5-ата мин., а в 32-ата Васко Боев удвои от дузпа, отсъдена за нарушаване против Румен Николов. Самият Николов повиши на 3:0 в 37-ата, а Севдалин Стайков вкара четвъртото попадение за домакините в 40-ата. Хитрино съумя да осъществя почетен гол в последната минута.

Домакините удариха и 3-4 греди. Капитанът Боян Илиев бе сменен наложително в 16-ата мин. от Милен Николов. Все още не е ясно каква е тъкмо контузията му, само че от щаба на варненци имат вяра, че тя е лека.

Съставът: Иван Иванов, Александър Йовчев, Севдалин Стайков, Боян Илиев (16 Милен Николов), Стефан Иванов, Благовест Гачев, Васко Боев, Румен Николов, Валентин Веселинов, Беадир Беадиров (81 Иво Михайлов), Юлиан Загоров (46 Ивайло Русев)

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР