Спартак загуби с 1:2 при гостуването си на Хебър в

...
Спартак загуби с 1:2 при гостуването си на Хебър в
Коментари Харесай

Спартак загуби и от Хебър. Варненци играха 30 минути с 10 души

Спартак загуби с 1:2 при гостуването си на Хебър в Пазарджик от XXX кръг на Втора лига. Това бе четвърта поредна загуба на терена за варненци като сред тях те записаха една служебна победа над отказалия се от шампионата отбор на Левски (Лом).

Домакините осъществиха по едно попадение в двете полувремена. Още в деватата минута се разписа Томислав Папазов, а в 65-ата Евгени Игнатов удвои разликата. Минути по-рано за втори жълт картон бе изпъден Веселин Любомиров и " соколите " доиграха срещата с човек по-малко. В 86-ата влезлият като запаса Даниел Начев понижи на 1:2, само че за повече силите на гостите не стигнаха.

Те не престават да са на второ място с 55 точки и мач по-малко от съперниците си. Хебър обаче към този момент се приближи на три от варненци, а Септември (София), който победи като посетител на съименника си от Симитли - на две. 

Стартовият състав на Спартак: Иван Дичевски, Велислав Боев, Генади Луго, Мартин Василев, Архан Исуф, Веселин Любомиров, Цветан Илиев, Янчо Андреев, Мехмед Сабри, Иван Колев, Виктор Митев
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР