Спартак (Варна) продължава да стои на дъното на класирането и

...
Спартак (Варна) продължава да стои на дъното на класирането и
Коментари Харесай

Спартак доближава най-черната си серия

Спартак (Варна) продължава да стои на дъното на класирането и след 6 изиграни мача има единствено една точка при голова разлика 1-14. Това е най-лошият старт в историята на " соколите " в сезоните, в които те са били част от Първа лига.

Сега обаче под опасност е нов скръбен връх във варненския отбор - този за най-вече следващи шампионати мача без победа, написа " Мач Телеграф ". Той няма да бъде нито подравнен, нито усъвършенстван, в случай че Спартак не успее да победи и Арда през днешния ден, само че пък " соколите " ще се приближат рисково до него. В момента те се намират в серия от 14 поредни срещи, в които нямат победа - шестте от началото на сегашния сезон, както и последните осем от предходния, в който варненци бяха в елита - 2008/09. В тези 14 дуела те имат 4 равенства и 10 загуби, при голова разлика 4-31.
 Спартак (Варна) в търсена на първа победа против непредвидимия състав на Арда
Спартак (Варна) в търсена на първа победа против непредвидимия състав на Арда

" Соколите " имат 1 точка

Най-лошият интервал на Спартак включва 17 поредни срещи без победа. При това те са в границите на един сезон, а не сборувания, от края на един и началото на различен. Те са насъбрани през сезон 1971/72. В тях " соколите " взимат единствено пет точки, а 12 пъти губят.

На два пъти отборът е стигал и до 16 следващи мача без победа, а както е видно сега е на прага на 15-ия.

Неуспех и против Арда през днешния ден ще приближи Спартак единствено на една крачка от сериите, които си поделят второто място измежду най-черните в историята, както и единствено на два мача от абсолютния антирекорд.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР