Спартак Варна обяви официално раздялата с крилото Здравко Димитров. Соколите“

...
Спартак Варна обяви официално раздялата с крилото Здравко Димитров. Соколите“
Коментари Харесай

Спартак Вн официално обяви раздялата със Здравко Димитров 

Спартак Варна разгласи публично раздялата с крилото Здравко Димитров. „ Соколите “ оповестиха, че контрактът му е разтрогнат по взаимно единодушие.

Димитров мина в Спартак при започване на акцията чартърен от Левски. 24-годишният футболист се разписа два пъти в границите на 13 участия за „ соколите “ в efbet Лига и Sesame Купата на България.

От клуба загатнаха, че Здравко Димитров ще продължи кариерата си в чужбина. Крилото най-вероятно ще замине за Турция, където ще облече екипа на втородивизионния Сакарияспор.

Ето какво написаха от Спартак Варна:

„ ФК Спартак Варна и Здравко Димитров се разделят по взаимно единодушие. 24-годишният нападател пристигна в края на август месец 2022г. измежду “соколите ” и взе присъединяване в 11 срещи в Efbet лига и 2 за купата на страната, в които осъществя 2 попадения и асистира четири пъти на свои съотборници, трансформирайки се в един от най-важните играчи в отбора. Здравко Димитров получи късмет да продължи кариерата си в чужбина и управлението на Спартак реши да даде тази опция на състезателя да продължи своето развиване. Благодарим и триумф отсега нататък, Здравко Димиров! “
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР