Спартак Пловен ще запази в редиците си още един играч,

...
Спартак Пловен ще запази в редиците си още един играч,
Коментари Харесай

Спартак задържа юноша на клуба

Спартак Пловен ще резервира в редиците си още един състезател, който е израснал в локалната баскетболна школа. Михаил Цонков ще започва своя трети сезон в мъжкия хайлайф, оповестиха от клуба. Той дружно със съотборниците си ще направи през днешния ден от 18.30 часа първа публична подготовка за сезон 2019/2020.

Преди решението за Цонков при плевенчани беше взет и Пламен Стефанов. Състезателят е роден е на 5 март 2000 година в Севлиево, висок е 183 см. и играе на позиция 1. От 2017 година е част от обединенията при подрастващите на Рилски състезател, като има и мачове за втория му тим в А група, където осъществя приблизително по 7.9 точки, 2.6 битки и 2.6 битки през предишния сезон.

През новия сезон Цветослав Острев също ще продължи със спартаковци. В първите седмици той ще тренира по самостоятелен проект поради травма, получена през лятото. През 2018/2019 Острев стана най-хубав подавач в НБЛ, записвайки приблизително по 13 точки, 4.5 битки и 5.6 асистенции в общо 30 мача.

В плевенския тим се завърна гардът Мартин Маринов. Тимът бе запълнен още с Димитър Маринчешки, Николай Титков и Герасим Николов. В тима на старши треньора Александър Дяковски не престават също Тодор Тодоров, Константин Коев и Денислав Вутев. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР