Спартак (Плевен) не се яви на стадион Огоста за мача

...
Спартак (Плевен) не се яви на стадион Огоста за мача
Коментари Харесай

Кметът на Монтана: Срам за българския футбол, ще ни пишат в световните медии

Спартак (Плевен) не се яви на стадион " Огоста " за мача с Монтана. Така домакините завоюваха служебна победа с 3:0 в срещата от 8-ия кръг на Втора лига. Главният арбитър Димитър Железов изведе на терена 11-те играчи на Монтана. Футболистите останаха 30 минути, след което арбитърът даде края на мача. Феновете останаха разочаровани и все пак чакаха с тима.

" Имахме предпочитание да зарадваме нашите почитатели, само че не стана. За първи път в кариерата ми като футболист и треньор се случва сходно нещо”, разяснява старши треньорът на Монтана Владимир Иванов – Фугата.

На същото мнение бе и кметът на Монтана Златко Живков. „ Това е позор за българския футбол. Не съм сигурен в точната причина за неявяването, само че съм уверен, че е финансова. Не може подобен огромен град като Плевен да допусне сходно нещо, още повече, че Спартак е измежду 10-те тима във безконечната класация на страната. От този мач губим 5200 лв. – 2500 лв. коства лагерът на тима, 2200 лева са средствата на съдиите, имаме спомагателна защита, кола за спешна помощ и куп още неща. От неналичието на мач губи и тимът. Не би трябвало да се позволява сходен казус в българския футбол. Със сигурност ще влезем в международните медии”, съобщи Живков пред " Конкурент ". Част от играчите на Монтана се майтапиха между тях дали ще има награди за трите точки. Втора лига 8 кръг, събота 14 септември  Монтана 19:00  Спартак (Плевен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР