Спартак Москва загуби изненадващо у дома с 1:2 от Ахмат

...
Спартак Москва загуби изненадващо у дома с 1:2 от Ахмат
Коментари Харесай

Попето титуляр при загуба на Спартак Москва у дома

Спартак Москва загуби изненадващо вкъщи с 1:2 от Ахмат Грозни в дуел от седмия кръг на съветската Премиер лига. Звездата на националния тим Ивелин Попов стартира като титуляр за московчани, само че беше сменен в 73-ата минута от Денис Глушаков.

Гостите от Грозни откриха резултата в 20-ата минута, когато се разписа Родолфо от дузпа, отсъдена за нарушаване на Попето против Бериша. Резултатът се резервира до края на полувремето, като в 39-ата минута Спартак можеше да изравни, само че ударът на Фернандо срещна гредата.

След почивката Спартак съумя да изравни с попадение на Георгий Джикия, който се разписа за първи път като капитан на московчани. В 78-ата минута гостите бяха покрай гол, само че резервата Магомед Митришев пропусна. Все отново осем минути по-късно Ахмат стигна до победно попадение посредством Антон Швец. Така Спартак записа първа загуба за сезона и изостана на пет точки от водача Зенит, който има 19 в актива си. Премиер Лига 7 кръг, неделя 16 септември  Спартак Москва 1:2краен резулат  Ахмат
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР