Спартак 1918 (Варна) се наложи с 3:1 у дома над

...
Спартак 1918 (Варна) се наложи с 3:1 у дома над
Коментари Харесай

Локо отстъпи на Спартак във Варна

Спартак 1918 (Варна) се наложи с 3:1 вкъщи над Локомотив (Русе) в среща от XIII-ия кръг на Североизточната трета лига. Победа на " соколите “ обаче не пристигна по никакъв начин елементарно.

Въпреки кадровите проблеми в своя състав, " железничарите “ съумяха да поведат с ранен гол. Мирослав Георгиев насочи компактен удар от към 25 метра в 7-ата минута. Топката рикошира в гредата и влетя неспасяемо в мрежата на домакините.

Със задружни старания русенци удържаха преднината си до самия завършек на първото полувреме. След редица пропуски на водения от Енгибар Енгибаров тим все се стигна до равнене в 43-ата минута. При центриране пред вратата на Локо (Русе) Боян Илиев употребява разбъркването в наказателното поле и вкара за 1:1

След почивката варненци стигнаха до цялостен поврат в резултата. В 65-ата минута Валентин Веселинов вкара за 2:1 с техничен удар в ъгъла на вратата, защитавана от Радосвет Христов. В 88-ата минута резервата Атанас Карачоров бе спънат в наказателното поле и Васко Боев оформи крайното 3:1 за Спартак (Варна) от последвалата дузпа.

" Получи се прекрасен мач. Опитахме да се противопоставим на " Спартак “ доколкото ни стигнаха силите. Към всичките ни кадрови проблеми и халфът Мерт Хасан остана от групата за мача заради контузия. Наложи се да разгадавам повече на нашите юноши за тази среща. Разбира се, би трябвало да призная, че варненци завоюваха справедливо. Клубът им има солидна организация и преследва високи цели. Разполагат и с доста добър тим “, разяснява след последния съдийски сигнал старши треньорът на Локомотив (Русе) Ивайло Кирилов.

В идващия кръг " железничарите “ още веднъж ще гостуват. Този път техен противник ще бъде новакът в групата " Устрем “ от добричкото село Дончево. Двубоят ще бъде на 25 ноември, неделя, от 14:00 часа.

Следващото домакинство в Русе пък ще бъде на 2 декември, неделя, от 14:00 часа. Тогава " Локомотив “ ще одобри Волов (Шумен) в последния си формален мач за календарната 2018 година.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР