Спането по корем не е най-доброто за вашето здраве, информира

...
Спането по корем не е най-доброто за вашето здраве, информира
Коментари Харесай

Спането по корем води до вредни последствия

Спането по стомах не е най-хубавото за вашето здраве, осведоми " Сабах ". Лекарите упорстват, че позицията ви за сън е от значително значение, а спането по стомах може да аргументи мощни болки във врата, гърба, бедрата и раменете и даже главоболие.

Спането по стомах изисква да завъртите главата си на една страна, с цел да можете да дишате, оставяйки врата ви непрекъснато извърнат през цялата нощ. Това предизвиква понижен приток на кръв към главата и шията, което може да докара до главоболие, разбиране и болежка.

Друг проблем при спането по стомах, е че предизвиква прилепяне на гръбначния дирек и пречи на връзките, мускулите, костите и ставите. Ако се разсъните със вдървен тил, остра болежка във врата или изтръпване на краката, спането по стомах може, за жалост, да е отговорно.

Можете да облекчите тези болки, като поставите възглавница под корема си. Просто се уверете, че възглавницата е задоволително дебела, тъй че да имате вярно ситуиран гръбначен дирек (това може да изисква повече от една възглавница.)

Спането по тил е най-хубавото състояние за сън, следвано от спането на една страна, поучават лекарите.

Въпреки че е доста мъчно да измененията позата си за сън, значимо е да започнете да се пробвате – даже единствено заспиването в вярна позиция, въпреки и да я измененията през останалата част на нощта, може да спести на тялото ви някои нежелани неразположения и болки. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР