Спалнята не е най-любимото място за Стрелците. Те лесно се

...
Спалнята не е най-любимото място за Стрелците. Те лесно се
Коментари Харесай

Сексуалните потребности на всяка зодия

Спалнята не е най-любимото място за Стрелците. Те елементарно се възбуждат и са непредсказуеми

Овен

Любящ сътрудник

Овните се нуждаят от топъл и любящ сътрудник, който да наподобява на тях.  Сексът играе доста значима роля в връзките за тази зодия. Ако тяхната половинка ги възбужда полово, такава връзка ще продължи доста дълго време. Най-добрият сътрудник за Овните е този, който като тях самоуверено се впуска в опити. Ако концепцията ви за секс е лимитирана до брачната спалня, забравете за Овните! Самолети, влакове, коли – това са идеалните места за секс. Ако по време на любовна игра извършите нещо, което не им харесва, те няма да пропуснат да го упоменат, и то много в детайли. Сексът с Овните не е елементарен. За да привлечете вниманието им, не е нужно да сте модел, само че би трябвало да има нещо извънредно във вас.

Телец

Нежни целувки

Телците се нуждаят от сътрудник, който ще им разреши да преобладават. От време на време могат да прехвърчат искри сред сътрудниците и това не е неприятно - в действителност оживява връзката в спалнята. Но Телците няма да търпят непрекъснати упреци и натяквания. Не очаквайте да ви кажат какъв брой доста ви обичат. Те се показват посредством дейности, а не посредством думи. За тях правенето на обич е изкуство и те се гордеят да ви угодят. Бавните, дълги, нежни целувки са обичаното им занятие. Ако се опитате да отхвърлите техните оферти, няма да се съгласят на полов контакт, колкото и да се пробвате. Сексуалните им потребности са огромни, само че всеки човек със здравословен любовен вкус може да ги задоволи.

Близнаци

Грижа и съвършенство

Близнаците желаят сътрудник, който ще е подготвен да работи с тях, с цел да реализиран съвършенство в правенето на обич и да го вършат по най-съблазнителния метод. Тук не става въпрос единствено за съвършена техника (въпреки че това е важно), а по-скоро за внимание и топлина. Сексът за тях е метод на живот. Те употребяват половото увлечение, с цел да получат всичко, което желаят – в любовта, на работа и даже от приятелите си. Ако това не ви устройва, Близнаците ще могат да ви обкръжат с такова внимание и грижа, че с наслада ще им простите грешките. Те са в положение да реализират всичко с едно просто придвижване на пръста. Сексът за тях не значи безусловна любов. Нямат време за сантиментални нелепости.

Рак

Внимание и поддръжка

Раците са разбиращи и симпатични любовници. Достатъчно е единствено един път да споменете с какво сте привикнали и какво не понасяте по време на сексуален акт. Веднага ще запомнят думите ви и идващия път ще се опитат да ви доставят оптимално наслаждение. Те ценят вниманието, тъй че не си мислете, че можете просто да лежите по тил. Трябва да давате не по-малко, в сравнение с получавате. Раците се нуждаят от прочувствена противоположна връзка от обичания човек. Но в случай че сте егоисти в любовните игри, тогава е по-добре незабавно да си стегнете багажа. Да вършиме обич с Рак е толкоз прелестно и изтънчено, че е просто невероятно да не отговорите със същото на тези прелъстители. Те желаят обич и поддръжка.

Лъв

Забавление и завършения

Колкото и време да ви отнеме да се приведете в ред, когато Лъвът дойде, би трябвало да изглеждате безупречно, което значи да сте подготвени незабавно да се втурнете в леглото. Лъвът цени сътрудници - без значение за цялостен живот или за една нощ - които са в положение да се грижат за себе си. Животът за Лъвовете е обич, секс и връзки. Тези три детайла са неразделни. Връзка без секс става скучна за Лъвовете доста бързо. Ако обстановката не се промени в точния момент, те ще се опитат да намерят различен сътрудник. Не се опасяват да вършат обич на публични места. Страстта към заниманията и приключенията надвива над желанието за успокоение и усамотение. Но прашните ъгли не са за гордите Лъвове.

Дева

Педантичност и подреденост

Девите не се опасяват да кажат на сътрудниците си какво желаят в любовта. Много е хубаво да ви кажат, че сте положителни в леглото, само че те няма да се поколебаят да ви споделят къде и какво сте сбъркали. Като същински педанти и хора на реда, не е изключено да създадат график и да го закачат на стената на спалнята. Не са по никакъв начин деликатни. Ако забележите признаци на изстудяване у тях, не забравяйте да попитате какво не е наред. Девите по предписание черпят знанията си от литературата за секса, защото по начало обичат да се учат от книгите. А наученото самоуверено ползват на процедура. Отнасяйте се добре с тях и те ще се отнасят още по-добре с вас. А всяка вечер ще се трансформира в същински празник!

Везни

Прегръдки и разтривки

Везните се нуждаят от цялостното внимание на колегата си в полов смисъл. Знаят по какъв начин да дават и получават обич, само че в сърцата им непрекъснато се изтезават от подозрения по отношение на личната им полова прелест. За тях е жизненоважно да флиртуват, те просто не могат да спрат. Това е техният метод на живот. Обичат отпускащите разтривки, прегръдките и целувките и дългата любовна игра. С чувствените Везни не трябва незабавно да хващате бика за рогата. Те желаят техните сътрудници постоянно да наподобяват ужасно. Със сигурност ще би трябвало да премахнете космите по краката и бикини линията, да се погрижите за косата и ноктите си. Не се изненадвайте, в случай че ви предложат секс по средата на деня.

Скорпион

Всичко неразрешено

За Скорпионите няма забрани в секса. Твърде самоуверени, те могат безусловно да убият нещастния си сътрудник с невероятни условия и безотговорно въображение. Възприемат всяка нова връзка като премеждие. Те даже са способни да трансформират коренно метода си на живот, в случай че новият им сътрудник го желае. Красивото лице и хармоничното тяло са доста значими, само че физическата прелест е единствено насочна точка. Сексът без същинска обич е невъобразим. Масаж, приглушени свещи, шампанско – това са нужните аксесоари за страховит секс с този зодиакален знак. Страстната среща на усамотен плаж е необикновено прекарване и покачва пристрастеността им, тъй като всичко неразрешено ги възбужда.

Стрелец

Пламенна обич

Спалнята не е най-любимото място за Стрелците. Те елементарно се възбуждат и са непредсказуеми. Една нощ под звездите им наподобява доста по-привлекателна от копринените чаршафи. Имат забележителна сила и когато кажат, че желаят да останат с вас цяла нощ, те имат поради цяла нощ. Обръщат внимание на физическата прелест, само че повече държат на интелигентността. Страстни любовници, те желаят да имат колегата си изцяло. Отнасяйте се към тях с топлота и те ще ви възнаградят обилно. Не използвайте секса като оръжие. Стрелците не харесват това и могат да опаковат нещата си и да си тръгнат. Предпочитат пламенна, буйна обич пред постоянни, дълготрайни връзки.

Козирог

Разнообразие и нюх

Козирозите обичат да се отдават на любовта постепенно, с нюх, възприятие и класификация. Любовта е сериозна работа. Съвършенството няма ограничаване и те усъвършенстват любовните си техники с часове, пробвайки се да реализират идеала. Не следват утъпкания път. На първата среща може да си помислите, че въобще не се интересуват от секс. Това е неверно. А в спалнята Козирозите са доста по-добри, в сравнение с си мислите. За тях нищо не е неразрешено. Ако би трябвало, те умерено ще спят с шефа си, макар че не са изцяло уверени, дали „ няма да има нищо персонално “ в това. Подсъзнателно Козирозите са привлечени от разнообразието. Те не са измамници по природа и в случай че изневеряват, го вършат от любознание.

Водолей

Нестандартни удоволствия

Водолеите избират тъмнокосите сътрудници. Те обичат тези, към които има аура на тайнственост, а русокоските им наподобяват прекомерно елементарни. Не харесват, когато всяка мисъл на колегата им може да се прочете от лицето му. Харесва им когато вашите секрети им се разкриват постепенно и последователно. Затъмнена стая и маска са прекалено много, само че да ги плените на маскен бал е елементарно като беленето на круши. В полов проект те постоянно се стремят към многообразие и ексцентрични завършения. Искат сътрудниците им да се усещат свободни да им опишат своите фантазии и стремежи. Бъдете отворени. Половината от буйните обещания на Водолеите остават единствено на думи – само че помислете за другата половина!

Риби

Искреност и флиртове

Трябва да спечелите сърцето на Рибите доста деликатно, с цел да не избягат. Те не обичат чисто полови връзки, а се нуждаят от освен това. Рибите се стремят да впечатляват хората, падат си по флиртовете и вършат похвали, а по-късно да се провиснал и гледат какво ще излезе от всичко това. Преди да преминат към полови връзки, Рибите би трябвало да изпитат откровена обич. Въпреки че обичат трагичните обрати, най-важното за тях е възприятието и искреността. Просто би трябвало да ги убедите, че възприятията ви са същински и това е задоволително. Когато светлините са изгасени, свещите са запалени и вратата е заключена, студената риба изчезва и се появява буйно животно.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР