Спалнята би трябвало да е най-спокойното място в дома ни,

...
Спалнята би трябвало да е най-спокойното място в дома ни,
Коментари Харесай

Спалня като от списание: мисия възможна и в твоя дом!

Спалнята би трябвало да е най-спокойното място в дома ни, само че няма по какъв начин да стане такова без сама да създадеш сходно чувство.
 image2_16x9.png Държавата, в която няма потребност да купуваш облекла (защото ще ти ги подарят!) На фокус
Ако използваш леглото си за трупане на облекла, които не разчистваш, няма по какъв начин да се гордееш с типа на спалнята. Не са нужни доста средства за скъпи мебели и украса, с цел да накараш тази част от вкъщи да наподобява стилно.

От уеб страницата “SheKnows” предлагат следните лесни стъпки за поддържане на спалнята, с които ще имаш чувството, че живеещ в фотография от списание .

Винаги оправяй леглото си

Преди да удовлетвориш желанието си за нови чаршафи и възглавнички, предписание №1 за по-приветлива спалня е постоянното оправяне на леглото. Да, ще се скапе, когато си легнеш същата вечер, само че резултатът, който ще има този табиет върху цялостния тип на спалнята, се отплаща.

View this post on Instagram
What a beautiful Sunday morning!!! I am in love with my new sheets and quilt. Sprinkles hasn’t left the bed in 3 days since they’ve gone on the bed. Anyone else make their bed around their fur babies? #newfavoritespot #cozybed #cleansheets #catsofinstagram

A post shared by Jordan (@stolen_vindication) on Jan 6, 2019 at 6:53am PST

Не пренебрегвай лицевата дъска

Освен да подчертава върху леглото, тя е също метод да добавиш личен почерк в стаята. Ако нямаш желание да купуваш ново легло с лицева дъска, можеш да си направиш такава с няколко дървени дъски или да поставиш картина или пано от няколко елементи над леглото.

 дом Thinkstock

Заложи на няколко пласта одеяла

По-богата текстура на леглото може да се реализира с наслоение на завивките. Над одеялото, сложено върху чаршафите, постави пухкава покривка. Сгъни я в единия край, с цел да се виждат и двете одеяла. За още по-красив тип постави повърхностно още едно одеяло откъм мястото за крайници.

View this post on Instagram
| Rauhalliset sunnuntai aamut ❤️ | #Repost: by @kotikulmalassa We started our weekend yesterday by going to the Flamingo Spa
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР