Спали ли сте някога с някой, който ви е накарал

...
Спали ли сте някога с някой, който ви е накарал
Коментари Харесай

Тези 3 зодии са най-добрите любовници!

Спали ли сте в миналото с някой, който ви е предиздвикал да се чувствате толкоз добре, че да не можете да свържете едно цяло изречение откакто сте завършили? Сещате се за оня, който ви е пратил в други измерение и ви е предиздвикал да обръщате очи, до момента в който получавате оргазъм?

Не всеки зодиакален знак има такива качества, само че има три, които са безспорни господари в леглото:

Скорпион: Кралят на оргазмите
Скорпионите са известни с качествата си в леглото и се славят като най-сексуалният знак в хороскопа. Дори някои хора да приказват, че бившето им гадже, което е скорпион, е най-ужасния човек на света, постоянно ще помнят прекарванията си с него в леглото.

Скорпионите са толкоз прочувствени и амбициозни, че могат да ви накарат да изпитате най-незабравимото прекарване в живота си. Те усещат потребностите ви, тайните ви предпочитание и имат гения да ви ги дават.

Овен: Дивото животно
Когато овенът желае нещо, го желае незабавно! Това включва и опцията да ви завлече в леглото си незабавно и да ви оправи все едно през днешния ден е последния ден в живота им. Те ще ви преследват все едно сте най-сексапилния човек на света, до момента в който не сложат ръцете си върху вас. Ще се чувствате толкоз мечтани, че няма по какъв начин да откажете на представителите на тази зодия.

Те ще ви се нахвърлят като свирепо животно и няма да ви оставят до момента в който не сътворят същински хаус и не изпочупят всичко към себе си. Но на тях не им пука.

Телец: Ромео и Жулиета
Противно на овенът, телецът обожава любовната игра. Този знак познава хубостта на човешката страст и ще се погрижи да ви потопи в нея. Телците ще накарат кожата ви да гори и ще целуват устните ви до посиняване, ще ви приказват мръсно и ще ви накарат да мечтаете към този момент да са в леглото ви.

А когато го създадат, ще бъде най-задоволяващото възприятие, което се изпитвали в миналото.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР