Спах както когато са се раждали моите деца – като

...
Спах както когато са се раждали моите деца – като
Коментари Харесай

Горският стражар: Детето лежеше край пътя

Спах както когато са се раждали моите деца – като го видяхме, сме щастливи, по какъв начин да се усеща един човек: посред гора – дете! Това сподели горският жандарм Муртаза Клечов, който откри през вчерашния ден изчезналия предния ден Мехмед от Якоруда. Според околните на детето то е станало жертва на похищение, само че не е открит автомобил, който да го закара до гората на с. Бунцево.

„ Гледам детето лежи край пътя, беше бодро, даже му дадох бонбонка, взех да му давам по малко, качих го в Лада Нива и го водих в село Бунцево, където бяха служителите на реда “, описа Муртаза Клечов пред NOVA.

„ Детето нищо не говореше, единствено ме гледаше, споделих му „ дай да ти направя една фотография за мама “, и то даже се изплези. Заспа в колата преди да го предам на полицията “, продължи горският жандарм.

„ Беше гора, реката е на 20-30 метра, само че там е стръмно доста при тази река. Движило се е босичко по черния път, следичките му се виждаха. Възможно е да стигне до такава степен единствено, те си живеят в гора – органите да проверяват, да си преценяват “, сподели още Муртаза Клечов.

Мехмед пренощува в Разлог, през днешния ден ще бъде върнат на родителите му в Якоруда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР