SpaceX подготви мощен триядрен Falcon Heavy за изстрелване в понеделник

...
SpaceX подготви мощен триядрен Falcon Heavy за изстрелване в понеделник
Коментари Харесай

SpaceX е готов да изстреля крилат космически самолет X-37B в класифицирана мисия на Space Force

SpaceX приготви мощен триядрен Falcon Heavy за изстрелване в понеделник вечерта, с цел да изведе непилотен галактически аероплан X-37B в орбита за класифицирана военна задача, седмият по програмата и първият от маратонския 908-дневен полет, който завърши предишния ноември.

Стартирането беше планувано за неделя, само че беше отсрочено с 24 часа заради плануваното неприятно време и с цел да се даде повече време на инженерите да завършат спомагателни инспекции. С доста по-добра прогноза в понеделник, задачата X-37B беше ориентирана за политане от историческата площадка 39A в галактическия център Кенеди в 20:14 ч. EST.

В близката станция на галактическите сили Кейп Канаверал се смяташе, че различен екип от инженери на SpaceX приготвят работна ракета Falcon 9 за изстрелване в 23:00 часа. с цел да сложи още 23 интернет спътника Starlink в орбита.

класифицирани военни задачи, SpaceX възнамерява да приключи коментара си за изстрелване след кацане на страничния бустер към 8 минути и половина след излитането.
Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР