Спа центърът разчита за издръжката си изключително на платежоспособни клиенти,

...
Спа центърът разчита за издръжката си изключително на платежоспособни клиенти,
Коментари Харесай

На Бас, Че Не Познавате Йоанна, Но Баща Й Е Най-Страховитият Мафиотски Бос В България! Сполетя Я Нещо Ужасно!

Спа центърът разчита за издръжката си извънредно на платежоспособни клиенти, тъй като цените там не били по джоба на всеки. Те били доста надути, защото се употребявали единствено висококачествени артикули от световноизвестни марки.

Но защото огромна част от ползващите услугите на спа центъра се отдръпнали, мафиотската наследница се наложило да понижи цените. Това фрапантно рекуширало върху заплатите, които тя също съкратила на другояче квалифицираният й личен състав.

Но недоволни от понижените заплати, огромна част от козметиците и масажистите напуснали работата си.

От няколко месеца в центъра за спа услуги се пускали промоции, само че макар че те към този момент били налични и за елементарните хора, напор липсвал, написа " Разкрития ". И той работел на загуба, разкриват осведомени.

Йоанна Бонев обаче не била обезпокоена от този факт. Центърът, който майка й Силвия Панагонова й подарил, бил по-скоро занимание, а не метод за съществени приходи.

Тя и брат й Милчо Бонев – младши наследили 15 милиона евро от гръмнатия си баща. Част от тези пари майка им вложила в извънредно рентабилен туристически бизнес.

Дълго време Йоанна живееше в Милано като кралица. Щерката на Бай Миле за последно си купи яхта на стойност 50 000 евро.

Припомняме, че създателят на СИК Милчо Бонев бе разстрелян през 2006 година пред ресторант-градина „ Славия ”. Извършителите не са открити и до през днешния ден.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР