Сп. "Пийпъл" избра певеца Джон Леджънд за най-сексапилния жив мъж

...
Сп. "Пийпъл" избра певеца Джон Леджънд за най-сексапилния жив мъж
Коментари Харесай

Сп. Пийпъл избра Джон Леджънд за най-сексапилен мъж

Сп. "Пийпъл " избра артиста Джон Леджънд за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2019 година, заяви Асошиейтед прес.

Новата купа на многократния лауреат на награди "Грами " беше оповестена в шоуто "Гласът " от артиста Блейк Шелтън, който беше разгласен за най-сексапилен мъж в света през 2017 година И Шелтън, и Леджънд са съдии в музикалния конкурс, дружно с Гуен Стефани и Кели Кларксън. Той му връчи къси панталони с изписани първите букви на премиите му ЕГОТСМА - "Еми ", "Грами ", "Оскар ", "Тони " и "Най-сексапилен мъж ".

В изявление за списанието, което излиза в продажба в петък, Джон Леджънд споделя, че усеща прочут напън, тъй като миналогодишният притежател на купата е артистът Идрис Елба. "Не е почтено и по никакъв начин не е добре за мен! ", майтапи се той.

Джон Леджънд е на 40 години. Той е лауреат на 10 награди "Грами ". Награда "Оскар " печели през 2015 година като съавтор на песента "Glory " от кино лентата "Селма ". Награда "Тони " получава като съпродуцент на пиесата "Джитни ". Наградата му "Еми " също е за продуциране - на телевизионната версия на "Исус Христос суперзвезда ".

Музикантът има две деца от манекенката и телевизионна водеща Криси Тайгън. Той сподели, че брачната половинка му се гордее с него.

"Най-накрая й направих усещане " - призна той.

Актьорът Идрис Елба е разгласен за най-сексапилен мъж от сп. "Пийпъл "

Що се отнася до децата, те не се вълнуват доста от новата купа на Джон Леджън. Криси Тайгън пусна видео, в което щерка им желае да спрат "Гласът " и да пуснат филм. "Децата... не ги е грижа " - написа тя към клипа.

Сред другите артисти и артисти, получили същото самопризнание от списанието в предходни години, са Крис Хемсуърт, Адам Лавин, Джордж Клуни, Чанинг Тейтъм, Дензъл Уошингтан, Дуейн Скалата Джонсън.

Сп. "Пийпъл " стартира да присъжда купата през 1985 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР