Созополското село Присад потъна в скръб след жестоката катастрофа на

...
Созополското село Присад потъна в скръб след жестоката катастрофа на
Коментари Харесай

Кметицата на село Присад е загиналата жена в жестоката катастрофа на изхода на Бургас

Созополското село Присад потъна в тъга след жестоката злополука на изхода на изхода на Бургас в посока Созопол. Новата кметица Ванча Байлова е дамата, която е една от двете жертви, пометени от турския рейс.

22-годишният умрял мъж е Тодор Тодоров от село Росен, който локалните поданици познават като извънредно положително и непретенциозно момче.

Неееее, не, не е допустимо. кажете, че не е истина, апелирам ви. “, „ Поклон Ванча! Една цялостна с сила борбена Личност!Почивай в мир приятелко! “, Ванча, Ванча, дълго време няма да повярваме, че това е истина! АМИН! “, „ Сбогом Ванча, постоянно ще те помним, същински заслужен и правилен другар. “, „ Отиде си един същински Човек. Един Истински другар.

Почивай в мир приятелко, нека отидеш на едно по-добро място. ПОКЛОН... “, „ Не!Не!Нееее!Няма по какъв начин да си тръгнеш от нас, Ванча!Не можеш да ни оставиш,след като ни сподели светлината в тунела! “, „ Поклон Ванча, за постоянно ще останеш в нашите сърца като добър и безрезервен човек! “, са единствено част от реакциите на съкрушените поданици на село Присад.

Ванча Байлова от години е мотор на публичните процеси в селото, като в предходните години беше лице на сдружението „ Съмишленици за село Присад “ и отстояваше с доста сила ползите на хората. След локалните избори, които завоюва през октомври, тя се хвърли с доста енстусиазъм в новите си инициативи като кмет на селото.

Припомняме, че жестоката, само че и изклчително нелепа злополука, стана нощес към 22 часа. Тогава първо са се блъснали лек автомобил „ Ситроен Пикасо “, с бургаска регистрация, ръководен от 46-годишна Ванча Байлова и лек автомобил „ Фолксваген Голф 3 “, с бургаска регистрация, ръководен от 22-годишният Тодор от село Росен.

По първични данни „ Ситроен “-ът е подхванал изпреварване на маршрутка от междуградския превоз и е последван откъм гърба от „ Фолксваген “-а. Вероятно „ Фолксваген “-ът е застигнал и блъснал в задната дясна половина лекият автомобил „ Ситроен “.

След допускане на пътния случай трите транспортни средства спрели, като „ Фолксваген “-ът и маршрутката отбили вдясно на пътя, а в лявата пътна лента останал „ Ситроен “-ът.

Докато водачите оглеждали зародилите материални вреди по „ Ситроен “-а, рейс „ Мерцедес Травега “, с турска регистрация, благосъстоятелност на компания „ Ozlem Turism Sеyahat “, ръководен от 33-годишен мъж от добричкото село Къпиново, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост / мокра пътна настилка и видимост в тъмната част на денонощието/, движейки се в лявата пътна лента блъска поредно двамата водачи и „ Ситроен Пикасо “.

" С надълбоко огорчение ви оповестяваме, че ненадейно ни напусна кметският наместник на с. Присад - Ванча Байлова. Беше пресечен житейският път на един самоуверен, деятелен и добър човек. Тя и Тодор Тодоров от с. Росен станаха жертви на пътен случай на пътя Бургас - Созопол. Община Созопол изрича съболезнования на фамилиите и околните на починалите. ", оповестиха и от Община Созопол.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР