Созопол стартира новия шампионат във Втора лига за сезон 2021/2022

...
Созопол стартира новия шампионат във Втора лига за сезон 2021/2022
Коментари Харесай

Созопол и Добруджа са готови да кръстосат шпаги в първия кръг на Втора лига

Созопол започва новия шампионат във Втора лига за сезон 2021/2022 с домакинство на Добруджа Добрич. Морският отбор ще се опита да вземе първа победа вкъщи против познатия противник, който както и предния сезон гостуваше още веднъж на "Арена Созопол " в първия кръг от шампионата. Тогава възпитаниците на Маргарит Димов не съумяха да завоюват, а срещата вкъщи приключи при тъждество 1:1.

В предсезонната си лятна подготовка преди началото на сегашния сезон, Созопол към този момент игра контролна среща с Добруджа на Арената, като възпитаниците на Маргарит Димов завоюваха с 3:0.

В състава на домакините няма контузени и осъдени, като всички са подготвени за идната борба.

Главен арбитър на дуела е Петър Григоров от София с асистенти Владимир Ташков и Теодор Петров от Русе и Силистра. Четвърти съдия е Димитър Желязков от Силистра, а съдийски наблюдаващ е Иво Боев от София.

Първият съдийски сигнал ще бъде даден на следващия ден от 19:00, а мястото е "Арена Созопол ".

Билетите за сезон 2021/22 година ще се продават на касите на клуба, които се намират на Трибуна Изток, от страна на бул. Републикански.

Хората сдобили се с абонаментни карти за сезона влизат през служебния вход на "Арена Созопол " и употребяват служебния паркинг на стадиона. Всички останали посетители с коли употребяват платените паркинги на комплекса при тяхно предпочитание и заплащат съответната такса за паркиране на автомобила.

За искащите да се снабдят с абонаментни карти за футболния сезон е значимо да се знае, че те могат да се получат всеки работен ден сред 10.00 ч. и 16.00 ч. от офисите на клуба, както и на всички домашен футболни срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР