Созопол се наложи с 3:1 над Добруджа (Добрич) като гост,

...
Созопол се наложи с 3:1 над Добруджа (Добрич) като гост,
Коментари Харесай

Созопол се наложи над Добруджа

Созопол се наложи с 3:1 над Добруджа (Добрич) като посетител, като контролната среща беше самобитно дерби сред есенните водачи в Югоизточната и Североизточната Трета лига. Това беше първа контрола за жълто-зелените, до момента в който за Созопол - четвърта. Добруджа откри резултата посредством новото си попълнение Дейвид Филипов, който се възползва от неприятно върната към вратаря топка, изтича към него, а стражът на гостите панически ритна топката в тялото му и тя влезе в опразнената врата.

В рамките на 5 минути през второто полувреме Созопол обърна резултата. В 57-ата минута Кристиян Иванов изравни, а по-късно Венцислав Гюзелев се разписа с глава. В оставащото време Добруджа придвижи играта пред вратата на гостите и пропусна няколко положителни благоприятни условия за гол. В последната минута Кристиян Иванов се разписа за повторно в мача и оформи крайното 3:1 за Созопол.

Мачът ще се запомни и със завръщането на халфа Антоан Вълчев, който се появи на терена през второто полувреме. Той не бе играл от 12 октомври, когато счупи ключица на мача с Устрем Дончево и повече не игра до края на есента.

Следващата контрола на Добруджа ще бъде на 31 януари в Каблешково против втородивизионния Нефтохимик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР