Созопол излиза у дома срещу Горна ОряховицаОтборът на Созопол излиза

...
Созопол излиза у дома срещу Горна ОряховицаОтборът на Созопол излиза
Коментари Харесай

Созопол излиза за трите точки срещу Локомотив

Созопол излиза вкъщи против Горна ОряховицаОтборът на Созопол излиза за трите точки против в среща от 14-ия кръг на Втора лига. Двубоят е в събота /21-и ноември/, от 14:30 часа, на стадион " Арена Созопол ". " Небесносините " имат 10 точки в своя актив и са все по-близо до топ 7 в класирането. Морският отбор стартира мъчно акцията, като имаше извънредно тежка стратегия, само че в хода на сезона набра скорост и завоюва точки, които го приближиха до тимовете в горната половина на таблицата.

Созопол изпусна доста, само че завоюва задоволително и е на 6 точки от 7-ия.Възпитаниците на се намират на 14-а позиция, само че при триумф ще минат пред състава на, който почива и има 13 пункта. Созопол може да е с равни индикатори с отбора от Добрич, само че с повече маркирани попадения след дуела, в случай че вземе своето в този мач. Морският отбор ще се изкачи още по-нагоре в таблицата. Созопол е с 2 победи, 4 равенства и 5 провали - голова разлика 11:17. Добруджа са на 11-о място с 3 победи, 4 равенства и 5 провали - голова разлика 11:15.

Главен арбитър на дуела Созопол - Локомотив (Горна Оряховица) е Мустафа Шефкет от Кърджали, с помощници Янко Чакъров и Иван Копчев - двамата от Пловдив. Четвърти арбитър е Неделчо Гаджалов от Пловдив.

Съдийски наблюдаващ: Стоян Вътев от Бургас.Срещата ще се играе още веднъж пред празни трибуни поради епидемиологичната конюнктура! Втора лига 14 кръг, събота 21 ноември  Созопол 14:30  Локомотив (Горна Оряховица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР