Southern Water днес бяха глобени с еквивалента на едва 0,117%

...
Southern Water днес бяха глобени с еквивалента на едва 0,117%
Коментари Харесай

Southern Water глобени само с 0,117% от печалбите, след като бяха хванати да изливат сурови отпадъчни води в река

Southern Water през днешния ден бяха санкционирани с еквивалента на едвам 0,117% от годишната си облага, макар че убиха повече от 2000 риби при голям разлив на отпадни води.

Персоналът подцени тревога, включена в продължение на пет часа, което докара до нелегално вливане на необработени боклуци в Shawford Lake Stream, Waltham Chase, Hampshire, до 19 часа след щета на помпата. Съдът изслуша, че равнища на амоняк, 32 пъти по-високи от разрешеното, са били изхвърлени в сектор от 1,5 благи (2,4 км) от потока, откакто се е излял от два шахти.

Но Southern Water беше санкциониран с £330 000 - единствено 0,117 на % от годишната си облага за годината, приключваща на март 2023 година, почти £284,951,000. The Mirror видя годишния финансов доклад на водоснабдителната компания, в който в детайли се разказват нейните доходи през предходната година.

Заседавайки в магистратския съд на Саутхемптън, окръжният арбитър Никълъс Уатъм категоризира виновността като „ немарливост “. Той сподели: „ Факт е, че прето...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР