Соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че управляващите са провалили нейна среща

...
Соцлидерката Корнелия Нинова заяви, че управляващите са провалили нейна среща
Коментари Харесай

Нинова се оплака: ГЕРБ плаши кметове да не се срещат с мен!

Соцлидерката Корнелия Нинова съобщи, че ръководещите са провалили нейна среща във Видин със сдружението на кметове на дребни общини.

Нинова написа във Фейсбук, че е приела поканата на сдружението, а съгласно ангажимента срещата е трябвало да се организира в залата на общината. Участие декларирали кметове от цялата страна от разнообразни партии.

" Разбира се, режимът взема ограничения. Уведомена съм от сдружението, че през вчерашния ден залата е отказана. Пусната е заповед до кметовете да не вземат участие в работно време в срещи отвън работните им места. Кметовете на ГЕРБ са застрашени, че в случай че се срещнат с мен, ще носят тежки последствия (това го знам от някои от тях, които все пак ще дойдат). Странно звучи, нали? ГЕРБ плаши кметове на ГЕРБ да не се срещат с ръководителя на Българска социалистическа партия. Спешно по същото време им е проведено образование (разбира се, в работно време отвън работното място) ", декларира Нинова.

Тя добавя, че среща ще има " поради тежкия живот на българите, живеещи в дребните обитаеми места ".

" Ще намерим и решение на проблемите им. Но решението - ще се противопоставим ли на този режим на ръководство със закани, държане в послушание и всяване на боязън, е ваше ", написа още тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР