Соцлидерката Корнелия Нинова реши да успокоява лидера на ГЕРБ за

...
Соцлидерката Корнелия Нинова реши да успокоява лидера на ГЕРБ за
Коментари Харесай

Нинова за Борисов: Изглежда много нервен и обречен

Соцлидерката Корнелия Нинова реши да успокоява водача на ГЕРБ за кметските избори в София и отхвърли да му разкрие проектите си кого ще поддържа за кмет на столицата.

" Премиерът наподобява доста нервозен и звучи доста жертван. По-спокойно, желая да му кажа, да си резервира силите, пилците се броят наесен ", предложи на Борисов соцлидерката. " Ние още не сме оповестили претендент за София, а той към този момент ни дефинира като популисти, без да знае какво предлагаме, и като едни хора, които ще вършат подла акция в София. И защо? Че Българска социалистическа партия не издига собствен претендент ", разяснява пред медиите соцлидерката след съвещание на Изпълнителното бюро.

Тя продължи да пази в загадка дали Българска социалистическа партия ще издигне омбудсмана за собствен претендент и нито отхвърли, нито удостовери тази опция. Дали Мая Манолова ще бъде подкрепена от социалистите, ще стане ясно при започване на септември, когато решението ще бъде взето на градската конференция на столичната соцорганизация, посочи Нинова. Тя не скри, че алените в София няма да играят с чисто партийна кандидатура, а ще търсят необятна поддръжка " за промяна на модела ", по думите й. 

" Ние бихме желали да се обърнем към всички, които желаят да трансформират модела на феодалните връзки в общините на ГЕРБ. На първо време да се промени слоганът на ръководство в София - ремонт на ремонта и инспекция на инспекциите ", съобщи Нинова.

Тя анонсира, че на пленум на партията на 3 септември ще бъдат оповестени първите стотина кандидат-кметски кандидатури на социалистите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР