Социолозите провели изследване на тема “колко време средностатистическият човек прекарва

...
Социолозите провели изследване на тема “колко време средностатистическият човек прекарва
Коментари Харесай

Как да получите пророчество от екрана?

Социолозите провели проучване на тематика “колко време средностатистическият човек прекарва пред телевизора”. Резултатите са неутешителни. По мнение на социолозите това са безпричинно доста часове, само че надали някой знае по какъв начин вярно да гледа тв приемник.

Правилно, значи да има от това изгода или да можете да получите знамение. Как да стане това? Този отговор знаят звездите и те са подготвени да споделят своите секрети с вас. Когато ви е мъчително, напуснал ви е приятелят ви или брачният партньор, включете тв приемника си. Телевизията е замислена не толкоз като източник на информация, а като лекарство против скуката. Много тъкмо определение. Но в случай че приемането на отговори и знамение за нас е фактически допустимо, значи от малкия екран би имало огромна изгода. Някои астролози считат, че е в действителност допустимо, само че тв приемника би трябвало да се употребява по избран метод. Ако съумеете да усвоите процеса на ръководство на екрана, рано или късно ще постигнете многообещаващи резултати.

Първи метод: Час „ Х” в тази система е среднощ. Това време, плюс идващите два часа (00:00-02:00ч) се ръководят от тази планета, която подхожда на започващият нов ден от седмицата, по този начин както е несъмнено от Звездата на маговете. В понеделник - Луната, вторник - Марс, сряда - Меркурий, четвъртък - Юпитер, петък - Венера, събота - Сатурн, неделя - Слънце.

Ако сте се опитвали да намерите отговор на някой комплициран въпрос, още не сте достигнали до изясняването му и не сте намерили решението му, пробвайте да се възползвате от малкия екран за приемане на информация.

Планетата шеф на деня е по едно и също време виновна и за промеждутъците от време от 8 до 9 ч., от 15 до 16 ч. и от 22 до 23 ч. Предаванията, които вървят през това време също носят в себе си забележителна информация. Способни са доста да ви обогатят, в случай че не на умишлено, то на подсъзнателно ниво. Опитайте да ревизирате това и да го потвърдите или да го отхвърлите. Вероятно потвържденията ще се окажат повече. Само прецизно следете за сходството на своя зодиакален знак през дните на седмицата и не го използвайте в друго време. От това няма да има никаква изгода.

Рак имат всички шансове да намерят отговор на своя въпрос, възползвайки се от нощните телевизионни стратегии за будните „ сови” в понеделник

Козирог – в събота.

Овен и Скорпион - във вторник.

Близнаци и Дева - в сряда.

Стрелец и Риби - в четвъртък.

Телец и Везни- в петък.

Водолей и Лъв - в неделя.

Втори метод: В този случай часът „ Х” е моментът на изгрева на Слънцето, който се трансформира съгласно сезона, лятното или зимното часово време. Този час и един час след изгрева на слънцето се намират под силата на планетата, ръководеща съответния ден от седмицата. Ако е сряда, това е Меркурий, в случай че е петък, това е Венера. Така графикът на гледане на телевизия и търсене на отговори се трансформира. Ако усвоите гадаенето посредством тв приемника в съвършенство, ще се удивите, ще започнете да го поддържате и ще ви стане вашият най-хубав консултант. Затова би трябвало да сте с отворени сетива и да можете да разпознаете и възприемете информацията за вас.

Например се чудите дали да започнете работа в някоя компания и гледайки телевизия в избраното за вас време съгласно зодиакалния знак, в един миг чувате, че нещо е станало или има хванати в машинация, или данъчните стартират инспекция на работата им. Ето един знак, че би трябвало да се откажете да започнете тази работа. Друг образец: чудите се дали да отправите любовно предложение, само че не сте сигурни да го извършите или не. И внезапно в точното време за вас върви някакъв сериал, в който основният воин прави сантиментално предложение на възлюбената си. Значи това е вашият отговор в символ на решенията, които би трябвало да вземете.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР