Социолозите изчисляват около 40-60 000 гласа в най-добрия случай за

...
Социолозите изчисляват около 40-60 000 гласа в най-добрия случай за
Коментари Харесай

Проф. Пиргова: Партията на Цветанов може да стигне до 60 хил. членове заедно с роднините

Социолозите пресмятат към 40-60 000 гласа в най-хубавия случай за план на Цветанов. Цифрите идват от разочаровани и заменени от Борисов хора на ГЕРБ през миналите към този момент 10 години, които са били на работа в локалните администрации и компании неполучили европейско финансиране,
които са били на работа в локалните администрации и компании неполучили европейско финансиране, публични поръчки или преференции от централното софийско ръководство на ГЕРБ, изяснява Мария Пиргова.

Ако те могат да са към 20 000 души през годините, то със роднините ще стигнат до 60 000. Тях Цветанов има желание да откъсне от ГЕРБ. И то в случай че събере всички и не ги остави да стачкуват против Борисов с някой различен план като тези на Слави Трифонов и Мая Манолова. Такива са индикаторите на социолозите, в случай че има партия с водач, прибавя тя.

Нелидерска партия даде обещание да прави Цв. Цветанов на есен. Какво е това? Партия без водач, с водач в сянка, седянка или нещо невиждано и нечувано. Още преди да се е родил планът на Цветанов стартира да създава загадки. Ние чакаме самият Цветанов да е водач, той желае да покаже на Борисов още един път по какъв начин се прави партия. И внезапно тази партия нямало да е лидерска, чуди се професорката.

Идеологията на бъдещата партия е ясна – постоянно със Съединени американски щати, постоянно срещу Русия и за евро-атлантическо бъдеще на България. Това – добре, става, само че не стига. Защото на терена съвсем всички са такива, пък и българинът спря да се интересува от високите полезности на евро-атлантизма. На есен настояща ще бъде рецесията, а не полезностите. Затова накъде е тръгнал антилидерът Цветанов не излиза наяве, счита тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР