Социологията е система, която обработва хората и предначертава кой ще

...
Социологията е система, която обработва хората и предначертава кой ще
Коментари Харесай

Сидеров: ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат АТАКА

Социологията е система, която обработва хората и предначертава кой ще бъде първи и кой втори на избори. Социологическите организации са поръчкови.

Реално социолози няма в България. Това съобщи претендентът за кмет на София и водач на АТАКА Волен Сидеров в ефира на АЛФА ТВ.

Сидеров разяснява, че поради манипулираните социологически проучвания малките екрани не го канят на диспути с Мая Манолова или Йорданка Фандъкова и по този метод лишават аудиторията от действителна полемика, тъй като има по-силни хрумвания и от двете претендентки, само че гласоподавателите не ги чуват.

По думите му социологията е система, основана с главната цел да манипулира, а медиите не престават тази илюзия. Във връзка с това Сидеров даде образец от 2005 година по какъв начин преди парламентарните избори са изключвали АТАКА от „ изследванията” си, а след това са се правили на сюрпризирани, че партията влиза в Народното събрание.

„ От години социолозите не вършат действителни изследвания. Къде са анкетните карти, данните и хората, които те разпитват? Тук нямаме социология, а търговия. Имаме долна замяна на настроенията на хората”, безапелационен бе претендентът за кмет на София.

„ Това е задачата и тази хватка беше създадена доста успешно”, означи водачът на АТАКА. Той посочи, че тъкмо тази тактика е доста добре овладяна от ръководещата партия ГЕРБ. „ Борил съм се да има независимост, която е доста значима.

А те желаят да ни държат в боязън и подчинение”, уточни Сидеров и дефинира идния избор за локална власт като съдбоносен и предплатен, защото едва ли милион софиянци са на мнение, че наложително би трябвало да изберат Манолова или Фандъкова.

Лидерът на АТАКА отхвърли да разяснява различен от съперниците си – Ангел Джамбазки, като уточни, че за него той не е съперник, а малък артикул на лъжлива партия, която е присвоила името си и парцелите на македонските братства посредством фондация.

Той даде и образец за обвързаности на така наречен социологически организации, като акцентира случая с „ Маркет линкс”, която е на някогашния вътрешен министър Румяна Бъчварова, както и „ Тренд”, за която той е на мнение, че ГЕРБ я държат в „ дребното си джобче”.

Сидеров не пропусна и „ Алфа рисърч”, която от години точи големи пари от Българска национална телевизия, а публичната медия отхвърля да му отговори на какви стойности са договорите.

Сидеров сподели, че още от основаването си ГЕРБ работят против АТАКА и заповедта, дадена им от западно посолство, е да унищожат партията на кандидат-кмета, като за тази цел раздуват Вътрешна македонска революционна организация.

„ ГЕРБ ще падне от власт сега, в който стъпчат АТАКА. Като човек с опит, споделям ясно, че сега, в който изчезне АТАКА, ГЕРБ освен няма да съществува, а с гръм и тропот ще се провали и ще заплаща доста тежка цена за това, което е правил”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР