Социологическите проучвания напоследък си противоречат тотално. Едни пишат, че първи

...
Социологическите проучвания напоследък си противоречат тотално. Едни пишат, че първи
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Социологическите проучвания тотално си противоречат

„ Социологическите изследвания в последно време си опонират тотално. Едни пишат, че първи са ГЕРБ, Българска социалистическа партия изостават и не печелят нищо от това, че яхнаха митингите. Други вадят тъкмо противоположните данни. Едни надуват нереално огромни проценти за партиите на Слави Трифонов и Мая Манолова, други им дават два пъти по-ниско доверие. Една вечер гледаме по малките екрани едни проценти, на другата вечер – други. Как става по този начин, че в една организация някои са 4%, в друга-14%?! Всичко това обърква хората и няма на кого да имат вяра, че вади същинските настройки за бъдещите избори ”, съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки във връзка последните проучвания на социолозите.
„ Странно за какво единствено за ВОЛЯ пускат едно и също от месеци – и „ Тренд ”, и „ Галъп ” ни дават към 2% от всички имащи право на глас, което значи към 4% от гласуващите и действителен късмет за влизане в идващия парламент. Чета обаче и последното изследване на една самостоятелна организация – SocialMetrix, която регистрира растеж на ВОЛЯ до към 12% вследствие на обстоятелството, че над 170 000 българи поддържаха новата ни идея за безвъзмездни медикаменти за пенсионери над 65г. и възпитаници до четвърти клас, както и на половина по-евтини медикаменти за възпитаници до осми клас. Последователната ни борба с картела също си споделя думата – макар лъжите, че справедливите цени в нашите обекти са избирателен трик, хората видяха, че към този момент минаха четири години, само че не престават да си купуват дизел за към 1,50. Затова от ден на ден ни поддържат – тъй като сме единствените, които не ги излъгахме. Има и още такива изследвания. Но тези данни не ги виждаме в нито една огромна медия. Пускат се единствено другите. Това доста ясно приказва кой и по какъв начин работи против нас. ”, разяснява зам.-председателят на Народно събрание. Той даде образец с президентските избори през 2016г., когато организациите не са му давали никакъв късмет, само че близо половин милион българи го поддържаха и излезе на четвърто място. „ Това тормози нашите съперници и на парламентарните избори, когато имахме действителни към 10% поддръжка, с мощна акция с подправени вести против мен и претендентите на ВОЛЯ съумяха да заблудят някои гласоподаватели ”, сподели още Марешки.
 Веселин Марешки прикани Българска социалистическа партия да възвърне на бюджета 100 000 лв., изхарчени за вчерашния спор Веселин Марешки прикани Българска социалистическа партия да възвърне на бюджета 100 000 лв., изхарчени за вчерашния спор
Зам.-председателят на Народното събрание и водач на партия " ВОЛЯ " Веселин Марешки прикани Българска социалистическа партия да върне на бюджета 100 000 лв.. Толкова...
Зам.-председателят на Народно събрание изрази паника от покачващия се брой хора, декларирали, че няма да гласоподават за никого. „ Вероятно това е и задачата на статуквото. Да отврати хората от политиката, от изборния развой и да не отидат до урните. Нашата акция ще бъде ориентирана и към това- да убеждаваме българите, че изборът, смяната, е в техни ръце. Че в случай че се откажат от правото си на глас, де факто поддържат старите партии и оставят на различен да дефинира живота им за години напред ”, съобщи Марешки.
Той прикани българите да не се въздействат от изследванията, а да гледат кой какво действително е направил и прави за тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР