Социологическите агенции се превърнаха в инструмент на бившата власт за

...
Социологическите агенции се превърнаха в инструмент на бившата власт за
Коментари Харесай

Партия ПРАВОТО: Манипулация при социологическите резултати за изборите на 2 октомври 2022 г.

Социологическите организации се трансфораха в инструмент на някогашната власт за манипулиране на публичното мнение по отношение на изборните резултати и партиите, които ще влязат в Народното събрание. Социологическите организации, финансирани от тези ограбили страната и народа, влязоха в ролята на пропагандатори. Тези резултати са поръчкови, като са авансово уговорени. Естествено, че същите ще са в интерес на тези партии и обединения, които са на власт и разполагат с най- доста финансови средства, средства ограбени от народа. Да, може би има и правилни социолози, само че тези за последните пет избора са едни и същи, които обслужват грабителите на народа и манипулират резултатите в интерес на управлаващите обединения и партии.

Това продължава точно тъй като в страната ни царува безвластие и безотговорност.
-->
Тези социологически организации редовно последната година нарушават Конституцията и Европейската конвенциата за правата на индивида.

Тези с многото ограбени от народа пари поръчват социологическите изследвания, като целеустремено понижават резултата на неуместните за тях партии и завишават този на бъдещите им съдружни сътрудници. Резултатите ще бъдат манипулирани, горното може да се опровергае с интензивността на народа, който да гласоподава срещу тези партии на статуквото, които последните 12 години доведоха до съсипия страната.

Не вярвайте на тези социологически организации, близки до избрани партии, които желаят още веднъж да изиграят своята роля, като им повярвате.

Достатъчно ни манипулираха, с цел да им позволим повече да го вършат.

Не по-малко ниско доверие имат и недобросъветните и некачествени медии и публицисти.

От уеб страниците на тези организации не може човек да прегледа по-внимателно проучванията им и да получи някаква по действителна информация. В множеството случаи читателят е осведомен безусловно с измислени проценти, набрани на /не/ инцидентен принцип на един компютър без никаква емпирична база данни, оценена през профилирания социологически програмен продукт.

При осъществяване на социологическите изследвания и тяхното разгласяване, социологическите организации нарушават правата на претендентите на другите партии участващи в изборите за народни представители на 02 октомври 2022г. В случая се нарушават правата и на претендентите на партия ПРАВОТО.

Социологическите организации съзнателно и целеустремено не включват в проучването си новите партии, тези които биха имали задоволителен %, с цел да влязат в Народното събрание.

Преди изборите, а в този момент и по време на акцията се вършат ВНУШЕНИЯ по отношение на резултатите в % за влизане на партиите в Народното събрание.

При изследването социологически сдружения, при изреждане на претендентите и партиите са показали единствено избрани партии, обединения и инициативни комитети и техни претенденти Другите претенденти са посочени като „ ДРУГИ ” като по този метод са нарушили правата на другите участници. Ние не сме „ ДРУГИ ”, ние си имаме имена. Избирателя остава с усещането, че другите партии не вземат участие

Да, организациите може да имат поръчка за социология, само че би трябвало да осведомят за партиите и обединенията, които са включени при проучването.

Тези организации с години нарушават чл.6, ал.2 от Конституцията на Република България, Чл.4, ал.1 и ал.2, както и чл.6 от Закона за отбрана от дискриминация, а точно: дискриминация по политическа принадлежност, персонално и публично състояние, защото са направени политически внушения по отношение на резултатите в интерес на оповестените претенденти за народни представители във щета на претендентите, в тази ситуация на партия ПРАВОТО.

В случая горните сдружения отказвайки да ни включат в СПИСЪКА при изследването като участници в изборите, а точно присъединяване за показване на претендентите ни за народни представители, са осъществили един акт на дискриминация, нарушени са човешките им права.

От партия ПРАВОТО се обръщаме към целия български народ, излезте и гласувйте, не позволявайте операция на изборите и връщане на тези, който ви унищожиха живота в Народното събрание.

С бюлетина №22, ПРАВОТО, ще се чуе вашият глас, глас, който беше с години заглъхнал от корупцията по високите етажи и операцията на социологически организации, медии и публицисти.

тел: 0885 604 350
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР