Социологът проф. Иво Христов коментира ситуацията с протестите в САЩ,

...
Социологът проф. Иво Христов коментира ситуацията с протестите в САЩ,
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Протестите в САЩ са добре организирана цветна революция

Социологът проф. Иво Христов разяснява обстановката с митингите в Съединени американски щати, като ги назова добре проведени, само че не отхвърли, че те имат справедливи аргументи да съществуват. Според него нямаме достъп до обективната информация, а я получаваме единствено от медиите.

По думите на Христов би трябвало да се чуят и двете тези, а обстановката е толкоз сериозна, че слага Тръмп сред чука и наковалнята, тъй като в случай че не реагира и не спре безредиците, електоратът му може да е доста ядосан, а в случай че го направи, да загуби огромна част от гласовете, които е допустимо да му дадат втори мандат.

Той има към 40% поддръжка сега, добави социологът.

Експертът счита, че обстановката с ковид може до докара и до действителен конфликт сред Съединени американски щати и Китай, като цитира някои отзиви, че може да има въоръжен спор това лято.

Проф. Христов съобщи и че някои китаисти са на мнение, че COVID-19 прикрива конфликт във висшия китайски хайлайф.

Той предсказа и евентуално разлюляване във властта в Русия поради ковид изключително на фона на сериозния „ тормоз “ на кмета на Москва по отношение на жителите, които са подложени на доста сериозна карантина, разяснява Христов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР