Социологът Кольо Колев смята, че заради проблемите в управлението на

...
Социологът Кольо Колев смята, че заради проблемите в управлението на
Коментари Харесай

Румяна Коларова: Нужни са рокади във властта

Социологът Кольо Колев счита, че поради проблемите в ръководството на България и непрекъснатите кавги, държавното управление няма да изкара целия си мандат.
Той предвижда пред Bulgaria ON AIR, че рецесиите и свадите за ръководещите ще не престават, само че не може да каже по кое време тъкмо ще бъдат идващите изключителни парламентарни избори.

" На пръв взор ръководството наподобява устойчиво, само че виждате непрестанно напрежение и искри, които имат. Парламентарното болшинство се крепи на два гласа. Това е доста несигурно. До едно време ще може да се крепи, само че няма да е изключително дълго, тъй като непрестанно се пораждат тези кавги ", разяснява социологът Кольо Колев.

Според него огромният проблем на ръководството е, че при рецесиите и напрежението, като тези свързани с майките на деца с увреждания, се чака намесата на премиера Бойко Борисов.

" Всичките тези неща демонстрират, че няма институции. Трябваше да има институция, която да се занимава с това да вземе решение. Тук се разчита на едноличната воля някой мощен ", сподели още Колев.

Политологът Румяна Коларова също е на мнение, че са нужни рокади във властта и че има проблем с институциите.

" До края на годината това би трябвало да стане и то би трябвало да стане по логиката на учебникарската политология. Това е неизбежно. Друг е въпросът е кой, по какъв начин и за какво ", акцентира още тя.

Според нея ГЕРБ заплаща цена за ръководството си с " Обединените патриоти ", само че печели най-малко някаква непоклатимост, а единствената опция е Българска социалистическа партия, само че тя не е мечтана от хората, акцентира Румяна Коларова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР