Социологът Елена Дариева коментира ситуацията в парламента и последните събития

...
Социологът Елена Дариева коментира ситуацията в парламента и последните събития
Коментари Харесай

Елена Дариева: Премиерът призна, че е допуснал грешка, но я нарече комуникационна

Социологът Елена Дариева разяснява обстановката в Народното събрание и последните събития към пререканията сред Българска социалистическа партия и " Продължаваме промяната ". 

" След диалозите сутринта като че ли видяхме, че министър председателят е признал, че може би е позволил неточност, назова я като информационна. А от страна на Политическа партия забелязахме воля, да правят отстъпка, сякаш една крачка обратно, и по този мотив са се съберат и да обсъдят и други номинации за министър председател. Тоест Хамлетовия въпрос пред Кирил Петков да бъдеш или да не бъдеш сякаш ще се реши тази вечер на съвещанието. Но те демонстрираха воля, че могат да мислят в тази посока. Позицията на Българска социалистическа партия - те останаха твърди във връзка експулсирането на 70 дипломати от съветската федерация и съгласно мен те нямат вид да правят отстъпка ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ". 

Започваме да чуваме някакви първи проблясъци на просвета на компромиса. Фактът, че от Андрей Гюров сподели, че са склонни да разсъждават и за други приказва за това. Шанс има постоянно, само че този късмет е пренебрежимо дребен. Ако се случи номинацията на Никола Минчев, единствено преди 8 дни персонално знаехме по какъв начин гласоподаваха в Народното събрание точно персонално към Никола Минчев ", добави тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР