Социологът Андрей Райчев коментира политическата обстановка в България и бъдещето

...
Социологът Андрей Райчев коментира политическата обстановка в България и бъдещето
Коментари Харесай

Райчев разплака Кирчовците: Горят на вота! Бойко си играе с тях като котка с мишка

Социологът Андрей Райчев разяснява политическата конюнктура в България и бъдещето на държавното управление.
„ Няма стопляне на връзките сред министър председател и президент. Има нормализация “, сподели той пред bTV, визирайки, че двамата управници бяха един до различен на благотворителния мач, проведен от Стилиян Петров.
ПП-ДБ се усещат унизени и използвани от съдружния си сътрудник.
„ Тука има един вътрешен позор, който избива в нервност. Христо Иванов бе създателят следния план: „ Да създадем техническо държавно управление, което да изкара година, да ремонтираме правосъдната система “. Така се получи едно държавно управление на тежко малцинството “, съобщи Райчев.
Връзка
Според него Алексей Петров е сатанизиран човек, само че не е направил нищо неприятно, че е свързал собствен прочут с Кирил Петков.
„ И Васил Божков да беше го направил, нямаше да е неприятно “, добави социологът.
„ Кабинет ще има, до момента в който му е преференциално на Борисов. Той си играе като котка с мишка с тях. Борисов ги оставя на рубежа, а те имат политическата доверчивост да са възпитани и да стоят на рубежа, и да размахват знамето. Борисов чака „ Възраждане “ да стане втора политическа мощ. Тогава ще каже, че той е единственото избавление пред „ Възраждане “, сподели още социологът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР