Социалното предприятие Либърти, което се намира в България осигурява на

...
Социалното предприятие Либърти, което се намира в България осигурява на
Коментари Харесай

Жени - жертва на трафик плетат шалове, за да имат препитание у нас



Социалното дружество " Либърти ", което се намира в България обезпечава на дами - жертва на трафик опция да плетат шалове,  които стигат до целия свят. Част от средствата отиват за тези дами, а друга - за предварителна защита.
Това заяви в предаването " Преди всички " Александър Киров . Ръчно изплетените шалове са българският метод, само че А21 има офиси в 12 страни, добави той. 
Идеята на това по този начин наречено обществено дружество " Либърти " е дами, които са били жертви на трафик и към този момент са избавени и желаят още веднъж да изградят някакво ново, устойчиво бъдеще, да стартират да плетат шалове. Разбира се, в случай че не могат да плетат, първо се научават, т.е. получават някакъв поминък, с който могат да си изкарват лична издръжка, и стартират да плетат тези шалове. Средствата, които се печелят от тези шалове, отиват несъмнено, за тях, т.е. те си получават отплата, получават си заплата, тъй че в действителност да могат още веднъж да се устоят, да имат самостоятелен живот. Част от средствата, несъмнено, отиват за разпространяване на всичко това, което вършим, т.е. било то за някоя акция, за някоя самодейност, за материали, несъмнено. Ние сме буквално  един дребен бизнес. Основната част от финансите в действителност отиват за избавените жертви. Шаловете могат да бъдат забелязани на нашия уебсайт А21.БГ.В България най-силният инструмент за предварителна защита е националната телефонна линия за битка с трафика на хора - 0800 20 100. Хората се обаждат, когато се намират в обстановка на трафик или просто с цел да получат информация. За последните близо две години на телефона има над 1000 позвънявания. От тези 1000 позвънявания повече от 400 позвънявания са били действителен случай, обвързван с трафик на хора или някакво съответно подозрение. След всяка една обществена, било то онлайн или офлайн-кампания, която създадем, позвъняванията се покачват фрапантно и най-вече са позвънявания за хората да получат информация.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР